Forum » Omrežja in internet » Brezžična pokritost ljubljane?!?
Brezžična pokritost ljubljane?!?
smash ::
kaj ma kdo kako sliko, kjer bi se vidla brezžična pokritost ljubljane, če kaj takega sploh obstaja?
sverde21 ::
Klik! - ni glig slika ampak na desni lahko izbereš Ljubljana, WiFi in daš iskanje pa ti vrže vn ene par WiFi dostopnih mest
<?php echo `w`; ?>
Ejsi_Disi ::
Kaj se ti hočeš recimo z laptopom kam povezat (tako kot jaz sedaj)? Poznam kar nekaj takih točk v LJ. Nekje je še celo lokalček zraven in se samo povežeš in dela.
smash ::
ja to me zanima..maš laptopa s sabo...pa bi se rad povezal v free omrežje...kje v lj lahko to vse naredim..oz fajn bi blo če bi bila neka karta oz graficna predstavitev za celo slo
Ejsi_Disi ::
Ehh, to ni nič. Če imaš laptopa se samo zapelji malo med bloke in voila, takoj boš našel kakšno nezavarovano omrežje. Preizkušena metoda.
wifi4all ::
nekaj wlan tock ima Mobitel, drugace se pa nezadrzno siri wlan omrezje (ssid = fon)
za vec info poglej na www.fon.com
za vec info poglej na www.fon.com
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/
#000000 ::
Čak a je to res da je samo 5 € cena ?? In kokl kb s moraš zagotovit njim ?? Mislm ne da si mi brat vsega kar tam piše, zanima me če kdo pri nas dejansko ima/uporablja ta fon. LP
Gandalfar ::
Ja, jzt sem ga ravnokar zbrisal iz mojega linksysa po parmescni uporabi. Prevec jebe za premalo efekta. Sem hotel imet openwrt z nekim interfacom, pa tudi fon ideja se mi ni zdela slaba. Toda zal se je pokazalo, da je firmware se prevec buggy pa tudi ideje z backdori in tudi z nastavitvami bolj kompleksnih stvari so tezave.
Mogoce bom cez kaksno leto spet probal.
Mogoce bom cez kaksno leto spet probal.
wifi4all ::
odvisno kater firmware si nalozil... men dela super z DD-WRT v.23
sporoci, ce ti bodo kaj tezili, ker ga nimas prikljucenega 1 leto, zaradi cesar naj bi ga tudi dobil po nizji ceni...
sporoci, ce ti bodo kaj tezili, ker ga nimas prikljucenega 1 leto, zaradi cesar naj bi ga tudi dobil po nizji ceni...
Under Water Hockey
Keyser Soze ::
Tole je postalo nadvse zanimivo, odkar imam Nokio N80.
Parkrat sem tako za hec šel po Lj z prižganim WiFijem ter čekiral razpoložljiva omrežja.
Sicer moram reči, da je večina kar lepo zaščitenih. Se pa najde kar nekaj takih, ki ponujajo zastonj dostop do interneta. Žal kaj več s to nokio ne morem preveriti. Z kakšnim dlančnikom bi pa že bolje šlo.
Ker brez zamere, ampak sprehod po Lj z laptopom je kar preveč očiten. Kroženje z avtomobilom pa nekako izpusti veliki del omrežij.
Idealno.. Najprej preveriš stanje z neko bolj kompaktno zadevico, označiš lokacije in naslednjič uletiš z laptopom. Anonimnost zagotovljena.
Parkrat sem tako za hec šel po Lj z prižganim WiFijem ter čekiral razpoložljiva omrežja.
Sicer moram reči, da je večina kar lepo zaščitenih. Se pa najde kar nekaj takih, ki ponujajo zastonj dostop do interneta. Žal kaj več s to nokio ne morem preveriti. Z kakšnim dlančnikom bi pa že bolje šlo.
Ker brez zamere, ampak sprehod po Lj z laptopom je kar preveč očiten. Kroženje z avtomobilom pa nekako izpusti veliki del omrežij.
Idealno.. Najprej preveriš stanje z neko bolj kompaktno zadevico, označiš lokacije in naslednjič uletiš z laptopom. Anonimnost zagotovljena.
madmitch ::
V stavbi bivšega Slovenija Avta v šiški (EnPub) sta vsaj dve nezaščiteni WLAN omrežji (upam da ni kakšno od Bankarta). Jaz sem sicer čez celovško, tako da signal že malo oslabi, a je tu.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34740 (4579) | 135063 |
» | FON (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7963 (3302) | svejk |
» | Inovativen napad: Geolokacija, tudi brez vaše privolitveOddelek: Novice / Varnost | 14649 (12755) | MrStein |
» | wi-fi omrežje kot GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 3484 (2841) | OmegaBlue |
» | Brezplačen WLAN dostop v SlovenijiOddelek: Omrežja in internet | 8070 (6390) | Damjan Jagar |