Forum » Izdelava spletišč » Potrebujem izdelavo spletne strani
Potrebujem izdelavo spletne strani
BluPhenix ::
To je uradna tema v kolikor iščete izdelovalca spletne strani.
Pravila, ki veljajo v tej temi:
1. Opišite vsaj v grobem kaj potrebujete, navedite način, kako vas lahko interesent kontaktira (PM, mail, ...)
2. Zgoraj navedeno storite v ENEM sporočilu
3. Vsi dogovori med izdelovalcem in naročnikom se vršijo preko PM, emaila, itd. vsekakor pa NE V TEJ TEMI
4. Vse kar ni podobno ponudbi dela bo strogo brisano
5. Sporočila v slogu: "potrebujem spletno stran, koliko bi me to stalo" in podobna bodo brisana
6. Slo-tech ne nosi odgovornosti v primeru problemov med strankama
Vsakdo ki vpiše ponudbo dela, soglaša z zgornjimi šestimi pravili, še posebno z zadnjim.
Upam, da vam bo tema koristila.
Pravila, ki veljajo v tej temi:
1. Opišite vsaj v grobem kaj potrebujete, navedite način, kako vas lahko interesent kontaktira (PM, mail, ...)
2. Zgoraj navedeno storite v ENEM sporočilu
3. Vsi dogovori med izdelovalcem in naročnikom se vršijo preko PM, emaila, itd. vsekakor pa NE V TEJ TEMI
4. Vse kar ni podobno ponudbi dela bo strogo brisano
5. Sporočila v slogu: "potrebujem spletno stran, koliko bi me to stalo" in podobna bodo brisana
6. Slo-tech ne nosi odgovornosti v primeru problemov med strankama
Vsakdo ki vpiše ponudbo dela, soglaša z zgornjimi šestimi pravili, še posebno z zadnjim.
Upam, da vam bo tema koristila.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Googlovi prekarci zahtevajo enake pogoje in enako plačilo za enako deloOddelek: Novice / Ostale najave | 4520 (3100) | tikitoki |
⊘ | Delo: Iščem čistilca(M/Ž). Zahtevano znanje programiranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13462 (9900) | Mavrik |
» | Vdor in kraja gesel s forumov Ubuntuja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15764 (4359) | b3D_950 |
» | kako z nekaj učenja zaslužiti kot dijak/študentOddelek: Loža | 1990 (1422) | Isotropic |
» | Zaposlitev@Slo-TechOddelek: Novice / Nova vsebina | 8706 (4912) | Cforcer |