Forum » Izdelava spletišč » apache - zakodirane mape
apache - zakodirane mape
slovencl ::
Imam apache server, ki v DocumentRoot direktoriju nima index strani, ampak imam samo fajle, ki jih šeram na net...zdej bi pa rad tukaj naredil direktorij, v katerega bom imel dostop samo z geslom, se to da?
Bagr ::
ja se da, Access Control
The beauty of open source is that somebody will eventually make it all work
slovencl ::
Zdej se malo igram s tem, in mi je uspelo nastavit geslo, zdej je pa problem, ker si računalnik oz . mozila (ne vem kdo) zapomne to geslo (in vse kar paše zraven), in ne morem več eksperimentirat, ker mi nič več ne odpre okna za geslo. Kako zbrišem kar ima v spominu...pri mozili sem dal zbriši vse, pa še vedno brez gesla pridem do te mape? A je težava v apachu?
Road Runner ::
najbrž nekje v smeri:
privacy > passwords > view saved passwords
in briši tega tvojega.
če ne drugače pa lahko na apachu spremeniš geslo in te bo mozilla ponovno vprašala zanj
privacy > passwords > view saved passwords
in briši tega tvojega.
če ne drugače pa lahko na apachu spremeniš geslo in te bo mozilla ponovno vprašala zanj
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3479 (2737) | Mesar |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6809 (5254) | bosmla |
» | Linux/Apache kot vektor napada...Oddelek: Informacijska varnost | 2306 (1696) | Atos |
» | Aretacija Dana Egerstada, ki je pred časom prestregel gesla številnih ambasadOddelek: Novice / Zasebnost | 3103 (3103) | Izi |
» | Problemi pri postavitvi serverja!Oddelek: Omrežja in internet | 1843 (1758) | Hair |