Forum » Izdelava spletišč » www.slogamer.tk
www.slogamer.tk
strictom ::
In namen strani je? Če boš rekel da zato da bi se učil te bom bitch slepno :P
Template zna vsak dol potegnit!
Template zna vsak dol potegnit!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
LapD ::
Drugič preden kjerkoli objaviš stran, poskrbi da bo le ta imela vsaj nekaj vsebine. Kamorkoli klineš je prazno. Govorim zato ker je vsebina tukaj vse kar bi lahko komentiral. Še bedn template si izbral.
;-) ::
stari beeed ej...tole si pa zgrešu. Pol ure cajta pa bi napisal vsaj nekaj not...bedarija se mi zdi da bi se registriral na prazno stran...
sploh pa forum! z kom si pa naj pišem če se registriram?
sploh pa forum! z kom si pa naj pišem če se registriram?
bluefish ::
ni kaj veliko za komentirat. Vidim, da si dodal nekaj novic, čeprav je stran kljub temu prazna. Ni ne opisov iger, goljufij,... Kot je že napisal nekdo pred mano, najprej dodaj nekaj vsebine preden objavljaš.
Kar pa se tiče "Powered by PHP-fusion": to lahko naredi vsak. Če se že nisi ukvarjal z izgledom, bi se vsaj z vsebino strani.
Kar pa se tiče "Powered by PHP-fusion": to lahko naredi vsak. Če se že nisi ukvarjal z izgledom, bi se vsaj z vsebino strani.
BluPhenix ::
Lepo prosim kakšne objektivne komentarje, ne čudil v smislu "ej bed stari, to je kr neki ...". Bo Šlo? Če nimate kaj konstruktivnega povedati ni treba narediti novega posta samo zato, da nekaj napišete.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
jubax ::
spet js, da ne odpiram nove teme
na zgoraj omenjeni strani sem odkril napako: ko hočem poslati email preko obrazca ( klik) mi napiše da je email poslalo, ga pa ne dobim
kaj bi lahko bilo narobe?
na zgoraj omenjeni strani sem odkril napako: ko hočem poslati email preko obrazca ( klik) mi napiše da je email poslalo, ga pa ne dobim
kaj bi lahko bilo narobe?
Looooooka ::
pretemno ne bom reku da je...ker je slo-tech po defaultu tud pa tle nobenga to ne mot.
je pa res da mas prevec stvari nametanih gor.
cist prevec levih in desnih(nepotrebnih) menijev.
na prvo stran se flikne novice v menije desno in levo se da povezave do najbolj pomembnih stvari.
ce ne hitri ratas ala glasujzame.com stran,ki probava na prvo stran dat cim vec "top 10" "random picture of doggy" ...stran kar je pa ze od nekdaj nekaj kar odbija ljudi.
isto kot jih odbija miljon nepotrebnih blogov,ki jih fura ze cel internet...
drgac pa zakaj bi blo kj narobe z argumentom "ucim se".
cez kksn let zna bit solidno.
tko da jst vse podpiram pa tud ce majo roza background pa rdece crke...
je pa res da mas prevec stvari nametanih gor.
cist prevec levih in desnih(nepotrebnih) menijev.
na prvo stran se flikne novice v menije desno in levo se da povezave do najbolj pomembnih stvari.
ce ne hitri ratas ala glasujzame.com stran,ki probava na prvo stran dat cim vec "top 10" "random picture of doggy" ...stran kar je pa ze od nekdaj nekaj kar odbija ljudi.
isto kot jih odbija miljon nepotrebnih blogov,ki jih fura ze cel internet...
drgac pa zakaj bi blo kj narobe z argumentom "ucim se".
cez kksn let zna bit solidno.
tko da jst vse podpiram pa tud ce majo roza background pa rdece crke...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Preberite moj zgornji post! Priznam mojo zmoto. Res da je mal kriza ampak vrjamem da se bo stran ufurala.
Prestavljajte si da bi blo namesto 16 ljudi registriranih 1000 ali par tisoš! stran bi sekala-to je sam moje mnenje
Prestavljajte si da bi blo namesto 16 ljudi registriranih 1000 ali par tisoš! stran bi sekala-to je sam moje mnenje
ne sam res mislim, zdaj je res brezveze ko ni nobenga.Predstavljaj si slo-tech z 16timi uporabniki.
ti sam prvleči folk gor pa bo. Sam ne spamaj! Začni širit med prijatelji....
ti sam prvleči folk gor pa bo. Sam ne spamaj! Začni širit med prijatelji....
Razerzone ::
In namen strani je? Če boš rekel da zato da bi se učil te bom bitch slepno :P
hahahaha:) omg TOM svaka cast!!
hahahaha:) omg TOM svaka cast!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()
DominusSLO ::
Ja če ti uspe privlečt gor folk, bo stran sekala
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
ernesto ::
ql stran.upam da ti bo uspelo stran zalaufat.sam sem mu v mislih zalaufat slo-clan base stran sm v sloveniji žal vsi igralci menajo klane kot spodnje perilo. za folk gor dobit bi blo pa dobr da mal tut na mirc skočš (quakenet). ogromno slo-kanalov. se bom potrudu pa ti jih bom v prihodnjih dneh vpisal na forum.
Lp
Lp
Preseren ::
Edini problem, ki ga jaz vidim na strani je ta, da mi ne kaže slikic tamalih, ki so poleg menijev.
Nevem zakaj, na kompu mam namescen nortonov firewall, ki je zagotovo kriv za to, vendar je to komaj druga stran, na kateri mi slikic firewall ne spusti skozi, drugače stvar deluje normalno.
Samo toliko da veš
P.
Nevem zakaj, na kompu mam namescen nortonov firewall, ki je zagotovo kriv za to, vendar je to komaj druga stran, na kateri mi slikic firewall ne spusti skozi, drugače stvar deluje normalno.
Samo toliko da veš
P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8231 (4967) | Goran's Blog |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15099 (12062) | Tody |
» | Ideje za design spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1905 (1628) | HardFu |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4968 (3785) | Bela01 |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2337 (1631) | Fukomuko |