Forum » Slo-Tech » Glede anket
Glede anket
GaPe ::
Glede anket bi lahko tako naredili, vsaj za tiste ki so registrirani, da lahko sodelujejo samo 1× ne pa večkrat.
Malo se potrudite. OK?
Malo se potrudite. OK?
Don't steal! The government hates competition.
rc-car ::
Al pa bi dal piskot in bi vsak sodeloval samo enkrat!
To sedaj je cist brez veze, potem folk samo nabija glasove, rezultati niso tocni.. In zgleda kok mate dost obiska, ker je tolk glasov zmeri..
To sedaj je cist brez veze, potem folk samo nabija glasove, rezultati niso tocni.. In zgleda kok mate dost obiska, ker je tolk glasov zmeri..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
R0K ::
NE...kok jst vem lahko glasuješ 1x na dan....zdi se mi da je tko eden od adminov reku enkrat.....
...drgače pa 1000 glasov niti ni tolko veliko če gledaš, da stran na dan obišče okoli 3000 različnih obiskovalcev...
...drgače pa 1000 glasov niti ni tolko veliko če gledaš, da stran na dan obišče okoli 3000 različnih obiskovalcev...
Iz mojih izkusenj vem, da je za anketo IP ban za kakih 30 minut, right?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Sergio ::
hm. mensezdi da je eno uro, sicer smo pa o tej ideji ze razpravlal.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Meni se je ravno s to novo anketo zgodil, da mi je, ko sem prisel na stran kar napisal rezultate, ker je najbrz eden na Volji z istim IPjem pred mano glasvou in zato jest nisem mogu..
Dejte rajs z piskoti narest!
Dejte rajs z piskoti narest!
Tomi ::
Lahko mi verjamete, da je bilo na zadnjem sestanku Slo-tech govora tudi o tem, in da v skrbi za uporabnike nismo sprejemali radikalnih odločitev, vsaj zaenkrat ne.
metrodusa.blogspot.com
Niste sprejemali nobenih radikalnih odločitev. Zdaj vas pa jaz vprašam, a vi sploh kaj delate na tem da bo na strani kaj novega?
R0K ::
itaq ja !! kr tko naprej ...
...pomoje sploh ni pametno, da nam kaj naprej govorite kaj boste naredl, ker pol nebo nobenega presenečenja, ker bomo že vse vedl....
btw...DrSergioDJ - kdaj boš recenziral harry-a ;)) ....
...pomoje sploh ni pametno, da nam kaj naprej govorite kaj boste naredl, ker pol nebo nobenega presenečenja, ker bomo že vse vedl....
btw...DrSergioDJ - kdaj boš recenziral harry-a ;)) ....
Prej smo se poznalo kar tako, sedaj pa se malo bolj..
Sestanki pa vendar morajo biti.
Sestanki pa vendar morajo biti.
metrodusa.blogspot.com
PaJo ::
Kjer se pac zmenimo
Obicajno pa je to v Ljubljani nekje.
Obicajno pa je to v Ljubljani nekje.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Matek ::
Pazite, da vas ne bo kdo vohunu in vam spizdu kake top secret plane
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Sestanek je potekal na skrivem mestu za zaklenjenimi vrati in neslišno steno, dobesedno.
metrodusa.blogspot.com
Ja, in za vse, ki so se približali na manj kot 1000 m je Primož sprogramiral skripto za ograje, ki so povzročale tok par amperov ( pa preživi, če lahko ).
In other words, ni bilo tako spooky, je bilo pa zanimivo.
In other words, ni bilo tako spooky, je bilo pa zanimivo.
metrodusa.blogspot.com
Vse kar je tajno ne more prinest nič dobrega.
Mah, dajte no, bil je sestanek kot sestanek, in to na čisto običajnem mestu..
Včasih ste nekateri tako naivni
Včasih ste nekateri tako naivni
metrodusa.blogspot.com
hehe
Pa bo kdo povedal kaj ste se zmenili?
Pa bo kdo povedal kaj ste se zmenili?
No, lahko bi povedali, samo potem bi bili še bolj jezni, ker bi spet čakali. Tako ali tako je bil to celoletni plan, in se bo posamezno videlo, kaj je ok in kaj ni.
metrodusa.blogspot.com
Klemenn ::
tomi misl reč da so mel dolgotrajen in izčrpujoč sestanek, zmenil so se za ene dve stvari, se jim niti ni sanjalo kako joih izvest, pol so pa šli domov
U bistvu je mislil, da so se menili za celo leto, kaj jim je naresti, ker pa vejo, da vsega tega v naslednjem letu ne bojo mogli izvest bojo raje tiho, da jim ne bo folk tezil!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zopet vedno slabše delovanje ST (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7408 (5210) | primo~1 |