Forum » Programska oprema » keri program za downloadat muziko in video?
keri program za downloadat muziko in video?
mrs. God ::
hy! Prosim,le mi svetujete keri program uporabit za downloadanje. Imam LimeWire, ki skoraj nič ne najde, probala sem tudi že emule, kjer sploh ni šlo downloadat, pri dc++ se mi je prikazal cel kup virusov, shareazo sem tudi probala,-mi je en dan služila (sicer full počasi ) sicer pa me je navdušila, samo kaj, ko je računalnik zaštekal in sem morala ga resertirat, nato pa se mi je vse zbrisalo, kar naj bi se downloadalo, zdaj pa neuspešno poskušam usposobit morpheusa, ki mi skoraj nič ne najde. Na te programe se ne spoznamnajbolj...mi lahko svetujete, kerega nabavit oz. kje delam narobe? hvala vnaprej
...running as fast as they can - Iron man lives again!...
- zaklenil: perci ()
ZLOky ::
Najprej napiši kakšno povezavo v svet imaš (ISDN, ADSL, doma direkt, v službi prek LANa...), kakšen računalnik (procesor, RAM...), vsaj nekaj "otipljivega"...
klemen22 ::
Dejte zaklent to temo saj je jasno da je namenjena iskanju piratske robe.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Dejte zaklent to temo saj je jasno da je namenjena iskanju piratske robe
veš, nismo vsi tak bogati kot ti, da bi kupovali cd-je z 10 pesmiza 5k. poleg tega pa nisem odprla te teme, da bi debatirali o tem, kaj je piratsko in kaj ne.
veš, nismo vsi tak bogati kot ti, da bi kupovali cd-je z 10 pesmiza 5k. poleg tega pa nisem odprla te teme, da bi debatirali o tem, kaj je piratsko in kaj ne.
mtosev ::
hehe Ovo bo hitro lockano. Saj tu na s-t nesmemo o teh stvareh govoriti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
klemen22 ::
Pi*da pol pa ne posluš muske. Poslušaj radio pa bo.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
qwdl ::
uporabljam ADSL doma,....
Temu se pravi oksimoron. Izklopi adsl in kupuj cd-je
Pi*da pol pa ne posluš muske. Poslušaj radio pa bo.
ah...res škoda, da na radiu ne vrtijo metala potem bi mi tvoj nasvet (mogoče) prišel prav...
nesmemo o tem govorit? jaz sn pa misla da je to namenjeno za vso programsko opremo zaj pa res nevem kam se naj obrnem...
ah...res škoda, da na radiu ne vrtijo metala potem bi mi tvoj nasvet (mogoče) prišel prav...
nesmemo o tem govorit? jaz sn pa misla da je to namenjeno za vso programsko opremo zaj pa res nevem kam se naj obrnem...
;-) ::
EDIT: Brezveze.
ne odpiraj več takih tem, če pa jih, pa povdarjaj legalnost LOL.
ne odpiraj več takih tem, če pa jih, pa povdarjaj legalnost LOL.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
perci ::
mrs.God: Obrni se na kak drug forum, kjer to tolerirajo. Na Slo-Techu ne maramo imeti nelegalnih vsebin.
Zaklepam.
Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zaganjanju iger !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 708 (574) | Bolf3nk |
» | [XP] Kako priklicati "Bili ste žrtev piratstva" okno?Oddelek: Operacijski sistemi | 1026 (617) | popster |
» | Spletna glasbena prodajalna zabavaj.se je prenehala z delovanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10294 (6942) | jype |
» | Naslovi tem, ki so za zapretOddelek: Loža | 1256 (1043) | speed machine |
» | kupovanje piratske robe - kazen ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6335 (4805) | krneki0001 |