Forum » Strojna oprema » Mp3/Mp4 player Accord 930B
Mp3/Mp4 player Accord 930B
d3k0 ::
Ziwjo, danes sem dobil ta mp3/mp4 player, pa se dogaja samo sranje z njim!
1.)Rabim program ki konvera v .smv da bom lahko predvajal kak video, ker prilozen program ne deluje! Prosim ce kdo ve kje ga dobim, ce mi poslje.
2.)Firmware z prilozenim programom ne gre nalozit, javi neko napako, pa nevem zakaj, sem instaliru program 3x znova pa isto! A pozna kdo njihovo uradno stran?
3.)Slusalke imajo manjsi prikljucek, ena slusalka ne deluje, kje se da kupit take slusalke z malim prikljuckom, ali vsaj pretvornik iz vecjega v malo?
lp
1.)Rabim program ki konvera v .smv da bom lahko predvajal kak video, ker prilozen program ne deluje! Prosim ce kdo ve kje ga dobim, ce mi poslje.
2.)Firmware z prilozenim programom ne gre nalozit, javi neko napako, pa nevem zakaj, sem instaliru program 3x znova pa isto! A pozna kdo njihovo uradno stran?
3.)Slusalke imajo manjsi prikljucek, ena slusalka ne deluje, kje se da kupit take slusalke z malim prikljuckom, ali vsaj pretvornik iz vecjega v malo?
lp
!.....Happy new 2005.....!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje pokvarjene komponente PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1846 (1509) | Hister |
» | Program za delo z nadzornimi kameramiOddelek: Programska oprema | 2900 (2640) | skico |
» | Kaj menite o SGH-Z150?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1870 (1227) | kriko1 |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8585 (5557) | Pyr0Beast |
» | TV Tuner za USB (externi)Oddelek: Zvok in slika | 1385 (1227) | kolesar |