Forum » Mobilne tehnologije » nokia 3650 in spominka karica - help
nokia 3650 in spominka karica - help
psptktn1 ::
imam nokio 3650. včeraj sem na spominsko kartico naložil neko aplikacijo, potem pa je telefon začel štekat. če imam vsavljeno spominsko kartico mi ne dela skoraj nič - ne morem priti v meni,.... lahko le sprejemam klice in kličem.(ne morem klicati iz imenika, sam moram vedeti številko). če pa spominske kartice nimam vstavljene potem pa mi telefon dela normlano..
kako naj torej formatiram spominsko kartico?preko računalnika je ne morem, saj nimam čitalca spominskih kartic. se da to še kako drugače rešiti?
kako naj torej formatiram spominsko kartico?preko računalnika je ne morem, saj nimam čitalca spominskih kartic. se da to še kako drugače rešiti?
5er--> ::
Imaš mogoče še kakšno drugo napravo, ki bere MMC / SD kartice? (Kamera, fotoaparat, mp3-player...)
Probaj tam.
Probaj tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37646 (12702) | LuIK |
» | težave z branjem izmenljivih medijev (usb, SD kartica) na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1584) | ST-777 |
» | PSP "napaka"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3649 (3388) | hojnikb |
» | Naprava za branje knjigOddelek: Kaj kupiti | 2601 (1602) | Firebat |
» | Izgubljeni podatki na (foto) spominski karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 4367 (4078) | sneguljka1 |