Forum » Pomoč in nasveti » Internet problem
Internet problem
maketa ::
Bile so težave z F-Secure antivirusnim programom(kar naprej se je odpiralo okence"Update exe je naletel na težave in se mora zapreti"),no in sem ga odinštaliral.
In od tedaj naprej se z explorerjem ali z outlookom in bilokaterim drugim programom ne morem povezati z internetom.
Ampak finta je v tem,da mi računalnik normalno dodeli IPin tudi ko se povežem z internetom gre normalno"povezava je sedaj vspostavljena".
V windowsih samih pa ne morem pogledati kako je nastavljen firewall,ker v nadzorni plošči enostavno ni kakšne opcije za windows firewall.
Vsaka pomoč je dobrodošla razen reinstal windows.
In od tedaj naprej se z explorerjem ali z outlookom in bilokaterim drugim programom ne morem povezati z internetom.
Ampak finta je v tem,da mi računalnik normalno dodeli IPin tudi ko se povežem z internetom gre normalno"povezava je sedaj vspostavljena".
V windowsih samih pa ne morem pogledati kako je nastavljen firewall,ker v nadzorni plošči enostavno ni kakšne opcije za windows firewall.
Vsaka pomoč je dobrodošla razen reinstal windows.
OmegaBlue ::
Probaj z ukazom "netsh winsock reset catalog" v command promptu
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezava z internetom?Oddelek: Omrežja in internet | 1118 (936) | MKC00 |
» | Internet dela, brskalniki pač neOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1032) | Mitch |
» | Nekaj blokira internetOddelek: Omrežja in internet | 1238 (1110) | imagodei |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1526) | flipflop |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (3379) | Azrael |