Forum » Programska oprema » V mozilli izginili gumbi (osveži,domov..)?!
V mozilli izginili gumbi (osveži,domov..)?!
BladE_ ::
Kot vidite v naslovu teme mam problem z tisto vrstico kjer so gumbi in vrstica za vpisat stran! Zginla pa je tut vrstica višje kjer priljubljene pa options ... Vse to se je zgodil k sm dau nov skin gor!
Mogoce kdo ve kako priklicati nazaj use skupaj? Reinstal je zadnja moznost ker ne morem shraniti vseh strani, ki so shranjene pod priljubljenimi!
LP
Mogoce kdo ve kako priklicati nazaj use skupaj? Reinstal je zadnja moznost ker ne morem shraniti vseh strani, ki so shranjene pod priljubljenimi!
LP
Akcija - Reakcija
Hmm ne pomaga od F1-F12 (nc pamtnga) probu sm pa tut rtl+ a-ž pa tut ne dobim nobenga okna za nastavitve!
Mogoc ve kdo ksno bližnjico do nastavitev??
Mogoc ve kdo ksno bližnjico do nastavitev??
Akcija - Reakcija
RuN ::
Meni vidiš?
Poglej če maš pod Pogled (Alt + P) -> orodne vrstice -> orodna vrstica za brskanje = kljukico / X
Poglej če maš pod Pogled (Alt + P) -> orodne vrstice -> orodna vrstica za brskanje = kljukico / X
r5r ::
Kakšen poseg v ~/.mozilla/Firefox mapo bi prišel prav. (Documents and Settings\[username]\Application Data\Mozilla\Firefox) Briši po potrebi.
Nimam izkušenj s skini.
Nimam izkušenj s skini.
And it makes me wonder.
@r5r
Evo tole pa je pomagal! Sm sou v tisto mapo in najdu mapo s skin in jo zbrisu, ko sm se 1x zagnou mozillo je blo use normalno
Evo tole pa je pomagal! Sm sou v tisto mapo in najdu mapo s skin in jo zbrisu, ko sm se 1x zagnou mozillo je blo use normalno
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2086 (1694) | PARTyZAN |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2123 (1843) | mte |
» | Firefox 1.0.4 problemOddelek: Programska oprema | 1081 (896) | haha |
» | Mozilla Firefox se noče odpretOddelek: Operacijski sistemi | 1595 (1517) | moj_nick |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7135 (7135) | NoUse4AName |