Forum » Loža » Kako dobiti podatke nazaj?
Kako dobiti podatke nazaj?
Matev ::
Pred kratkim sem kolegici posodil DVD disk z lepim zalogajem smešnic...
Ker diska sedaj ne dobim nazaj, me zanima, če obstaja kaka pot do teh podatkov - da jih nekako pridobim nazaj?
Prošnje ne pomagajo - grožnje tudi ne...
Kaj naj storim?
Ker diska sedaj ne dobim nazaj, me zanima, če obstaja kaka pot do teh podatkov - da jih nekako pridobim nazaj?
Prošnje ne pomagajo - grožnje tudi ne...
Kaj naj storim?
Looney ::
Še enkrat jih povleci dol z neta...
Meni se je isto zgodilo z enim cd-jem... nikoli več vidla.......
Meni se je isto zgodilo z enim cd-jem... nikoli več vidla.......
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
sverde21 ::
Mah jst sm že enepar CD/DVD jev šenku kr tak, neki sm dobu čez kak let, k sm pol leta težiu k smotan , večino pa še zj nimam
P.S.: @Looney: zmeri se ne da z neta dol potegnat, še posebi, če maš kakšne bolj zasebne podatke gor.
P.S.: @Looney: zmeri se ne da z neta dol potegnat, še posebi, če maš kakšne bolj zasebne podatke gor.
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno izbrisane datoteke pri inšt. XP-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1343) | imagodei |
» | Skavti iz L.A. si bodo lahko pripeli značko, ki dokazuje, da so osveščeni o avtorskihOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5031 (3387) | poweroff |
» | IP naslov ni zadosten dokaz, da je oseba piratizirala?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5302 (3355) | CyberPunk |
» | Sposoja DVD-jev v Ljubljani ?Oddelek: Sedem umetnosti | 1728 (1389) | klemen22 |
» | Pregajanje piratov in ponujanja varezaOddelek: Loža | 2614 (1514) | Highlag |