Forum » Omrežja in internet » NAS in z geslom zascitene mape
NAS in z geslom zascitene mape
alex32 ::
V omrezje z PC-ji z XP Prof. sem priklopil NAS Teac ter mu nastavil dostop do map zascitene z gesli.
Tako kliknem v eno mapo me vprasa po geslu ter ga vpisem. Naslednjic pa me ne vprasa nic in dostopam kar direktno v mapo brez, da bi me vprasalo po geslu. Na svojem se nekak gre ampak ce dostopam iz PC ki ni moj je pa problem.
Skratka ce recimo pogledam svojo mapo iz drugega PC samo enkrat si bo tisti drug PC zapomnil geslo in bo tako vsak lahko dostopal do moje mape iz tistega PC ...
Kako bi zadevo elegantno resil in zaščitil?
Hvala za pomoc.
Tako kliknem v eno mapo me vprasa po geslu ter ga vpisem. Naslednjic pa me ne vprasa nic in dostopam kar direktno v mapo brez, da bi me vprasalo po geslu. Na svojem se nekak gre ampak ce dostopam iz PC ki ni moj je pa problem.
Skratka ce recimo pogledam svojo mapo iz drugega PC samo enkrat si bo tisti drug PC zapomnil geslo in bo tako vsak lahko dostopal do moje mape iz tistega PC ...
Kako bi zadevo elegantno resil in zaščitil?
Hvala za pomoc.
- spremenilo: alex32 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1670 (1517) | Cold1 |
» | vista - domače omrežje - nadležno geslo, kako dostopati do share foldrov brez win pasOddelek: Operacijski sistemi | 1917 (1367) | aiko |
» | Skupna raba v Windows 2000Oddelek: Omrežja in internet | 1063 (985) | McHusch |
» | zakaj ne morem s drugega racunalnika dostopat na prvega?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 980 (898) | DanKick |
» | Del mojega diska na razpolago vsem, ki imajo internet; kako to narediti?Oddelek: Omrežja in internet | 1158 (900) | Kaboom |