Forum » Programska oprema » winamp - id3v2 tag
winamp - id3v2 tag
zaejec ::
pozdrav.
ze nekaj casa imam sledec problem, ki ga ne znam resit.
v winampu (5.24) odprem nekaj mp3jev inn veselo uredim id3 tage. nato hocem vse mp3je lepo poimenovat glede na vsebino taga. za to pocetje uporabljam Mp3/Tag Studio (3.0). ko program pozenem, da preimenuje mp3je, mi zacne v ime datoteke veselo vpisovat T-je:
IzvajalecT - PesemT.mp3
pogledam v winamp - tag noramlen. odprem tag v mp3/tag studiu vidim T-je.
je komu kaj znano? ima kdo boljsi program za manipulacijo z mp3ji (masnovno preimonovanje, nastavljanje tagov,brisanje,..)?
lepa hvala
ze nekaj casa imam sledec problem, ki ga ne znam resit.
v winampu (5.24) odprem nekaj mp3jev inn veselo uredim id3 tage. nato hocem vse mp3je lepo poimenovat glede na vsebino taga. za to pocetje uporabljam Mp3/Tag Studio (3.0). ko program pozenem, da preimenuje mp3je, mi zacne v ime datoteke veselo vpisovat T-je:
IzvajalecT - PesemT.mp3
pogledam v winamp - tag noramlen. odprem tag v mp3/tag studiu vidim T-je.
je komu kaj znano? ima kdo boljsi program za manipulacijo z mp3ji (masnovno preimonovanje, nastavljanje tagov,brisanje,..)?
lepa hvala
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kateri program za urejanje ID3 tag?Oddelek: Zvok in slika | 2393 (2183) | pivmik |
| » | Pretvorba MP3Oddelek: Zvok in slika | 1811 (1556) | Jeebs |
| » | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1982 (1709) | valterz |
| » | Rabim program, ki bi mi iz ID preimenoval ime MP3-jaOddelek: Programska oprema | 1532 (1362) | BaRtMaN |
| » | ID3 tagOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (882) | iration |