Forum » Programska oprema » winamp - id3v2 tag
winamp - id3v2 tag
zaejec ::
pozdrav.
ze nekaj casa imam sledec problem, ki ga ne znam resit.
v winampu (5.24) odprem nekaj mp3jev inn veselo uredim id3 tage. nato hocem vse mp3je lepo poimenovat glede na vsebino taga. za to pocetje uporabljam Mp3/Tag Studio (3.0). ko program pozenem, da preimenuje mp3je, mi zacne v ime datoteke veselo vpisovat T-je:
IzvajalecT - PesemT.mp3
pogledam v winamp - tag noramlen. odprem tag v mp3/tag studiu vidim T-je.
je komu kaj znano? ima kdo boljsi program za manipulacijo z mp3ji (masnovno preimonovanje, nastavljanje tagov,brisanje,..)?
lepa hvala
ze nekaj casa imam sledec problem, ki ga ne znam resit.
v winampu (5.24) odprem nekaj mp3jev inn veselo uredim id3 tage. nato hocem vse mp3je lepo poimenovat glede na vsebino taga. za to pocetje uporabljam Mp3/Tag Studio (3.0). ko program pozenem, da preimenuje mp3je, mi zacne v ime datoteke veselo vpisovat T-je:
IzvajalecT - PesemT.mp3
pogledam v winamp - tag noramlen. odprem tag v mp3/tag studiu vidim T-je.
je komu kaj znano? ima kdo boljsi program za manipulacijo z mp3ji (masnovno preimonovanje, nastavljanje tagov,brisanje,..)?
lepa hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za urejanje ID3 tag?Oddelek: Zvok in slika | 2261 (2051) | pivmik |
» | Pretvorba MP3Oddelek: Zvok in slika | 1676 (1421) | Jeebs |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1833 (1560) | valterz |
» | Rabim program, ki bi mi iz ID preimenoval ime MP3-jaOddelek: Programska oprema | 1412 (1242) | BaRtMaN |
» | ID3 tagOddelek: Pomoč in nasveti | 892 (763) | iration |