Forum » Izdelava spletišč » RSS/RDF
RSS/RDF
ernesto ::
Pozdravljeni.
Nisem nek strokovnjak zato imam vprašanje. Veliko strani ima RSS ali RDF. Sam izdelujem stran za društvo (www.mksmarjeta.org) in bi rad imel novice od kakšenga časopisa ali podobno. Stran je narejena v PHP-Nuke in da se mi pojavi blok na strani potrebujem datoteko rss.php ali rdf.php.Žal pa teh datotek ni.A kdo ve kako lahko to uredim?
hvala za pomoč
Nisem nek strokovnjak zato imam vprašanje. Veliko strani ima RSS ali RDF. Sam izdelujem stran za društvo (www.mksmarjeta.org) in bi rad imel novice od kakšenga časopisa ali podobno. Stran je narejena v PHP-Nuke in da se mi pojavi blok na strani potrebujem datoteko rss.php ali rdf.php.Žal pa teh datotek ni.A kdo ve kako lahko to uredim?
hvala za pomoč
Naj še dodam,da mi datoteka s končnico Xml nič ne pomaga, ker nimam velik idej kako jo naj povežem
Sandoval ::
sicer je ofdtopic, vendar vseeno.
Popravi mere(ali pomanjšaj ali pa uporabi relativne mere), ker je stran na 1024*768 prevelika(seže čez ekran).
Popravi mere(ali pomanjšaj ali pa uporabi relativne mere), ker je stran na 1024*768 prevelika(seže čez ekran).
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
evo sm popravu. hvala za opozorilo. delam na 19inc monitorju tko da sploh nisem opazu. sm tale rss :(((((
ok neki sm že zrihtal. vse dela sm šumniku ni. sam imam charset - windows-1250 delo ma pa charset=iso-8859-2. je to mogoče težava. upam da jih ne bom mogu na to opozorit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP] charter set windows-1250Oddelek: Programiranje | 2806 (2806) | Blisk |
» | Slo-Techov RSSOddelek: Novice / Obvestila | 4791 (4459) | Yeznick |
» | Novice na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1034 (907) | tec |
» | RSSOddelek: Izdelava spletišč | 2250 (1776) | marS |
» | Headline Tracker 1.4.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2448 (2448) | CaqKa |