Forum » Izdelava spletišč » danes najamem izdelovalca spletnih strani
danes najamem izdelovalca spletnih strani
ernest1A ::
plačam nekoga, ki mi postavi index enostavne spletne strani, mi vstavi opcijo kamor obiskovalec vnese svoj e-naslov in da posli, nato pa se mi njegov e-naslov posreduje na moj mail ali se shrani na server (po zelji, kar je lazje). Nato bi jaz v macromedia sam vnesel text in graficne dodatke. Vem, da to prakticno ni skoraj nic dela, zato pricakujem temu ustrezno ponudbo o ceni. Bo pa v prihodnosti precej vec dela, na projektih z referencami (o njih na privat). Placilo v LJ. Rabim ze danes ali najkasneje jutri.
vec info na msn chat ernest.golob@hotmail.com
(prosim uporabi tudi TOLE temo, ki je uradna tema za ponujanje dela. - moderator)
vec info na msn chat ernest.golob@hotmail.com
(prosim uporabi tudi TOLE temo, ki je uradna tema za ponujanje dela. - moderator)
- spremenil: BluPhenix ()
;-) ::
Ja škoda da nis koga povabu na chat.si al pa kaj takega. Drgač je pa tema pomoje bolj primerna za rubriko Mali oglasi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProtonMail.comOddelek: Omrežja in internet | 5799 (1675) | Boobiz |
» | Exchange podpisOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (788) | urosh |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1756) | Grega_K |
» | zbiranje e-naslovov, avtomatsko posiljanje priporocilOddelek: Izdelava spletišč | 1275 (1129) | ernest1A |
» | Domena uni-lj.si nedosegljiva do nedelje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13059 (8842) | NeOman |