Forum » Navijanje » Odklepanje XPja na drugi način
Odklepanje XPja na drugi način
msmiha ::
Kaj mislite bi se dalo odkleni Athlona XP enostavno tako, da bi pine zalotal?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sandi79 ::
Mogoče, skurt ga ne morš ! samo cin bo slabo držu premau oprijema,, no mislem, še noben ni probov tega...al pa!
Alexsss
Če bi mel XPja bi to probal sigurno mora delat.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Pendexter ::
lepo se da iyvest, sam sem povezal kontakte s trakom, ki sem ga vzel iy pokvarjene ure ... sej veste tist trak k je v bistvu kabel
in lepo zacinil na vsaki strani.
Pred cinjenjem vsakega pina sem ga prej ohladil na cca -40-50C s sprejem (stisnjen zrak) in dela super.
za vse ki imate xp 1500 ali 1600+ enostavno zafilajte rezo ki je narejena z lasarjem in imeli boste multiplayer 11 kar ze za oba cpuja idealno, dodatno ga navijete s FSB
in lepo zacinil na vsaki strani.
Pred cinjenjem vsakega pina sem ga prej ohladil na cca -40-50C s sprejem (stisnjen zrak) in dela super.
za vse ki imate xp 1500 ali 1600+ enostavno zafilajte rezo ki je narejena z lasarjem in imeli boste multiplayer 11 kar ze za oba cpuja idealno, dodatno ga navijete s FSB
Mogoče pa se motim ...
Popravi me če se motim amak zakaj bi mogel pine rezat? Saj so že itak razrezani. Mam eno tako čisto tanko žici, ki jo brat uporablja za lotanje po GSM-ih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava ventilatorja v napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7102 (3825) | radmannsdorf |
» | Poškodovana matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 2105 (1693) | Frufru |
» | ventilator za napajalnik - se ne splača...?!?Oddelek: Strojna oprema | 1515 (1274) | RejZoR |
» | Urejanje napajalnih kablov (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7083 (5568) | Keyser Soze |
» | NAVIJANJE DURONA (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4492 (3757) | SkyNet |