Forum » Loža » najcenejši ponudnik mobilne telefonije v tujini
najcenejši ponudnik mobilne telefonije v tujini
Tear_DR0P ::
brat gre za cel mesec v Italijo, pa ker sma lena, se nama ne da iskat, kater ponudnik naju bo prišel najceneje, zato sprašujem, če tukaj kdo ve.
kateri ponudniki zaračunavajo vzpostavitev zveze, tudi če ni klica, koliko je minuta pri posameznem ponudniku, koliko SMS
mene predvsem zanima Italija, lahko pa zapišete izkušnje tudi s kakšno drugo državo
kateri ponudniki zaračunavajo vzpostavitev zveze, tudi če ni klica, koliko je minuta pri posameznem ponudniku, koliko SMS
mene predvsem zanima Italija, lahko pa zapišete izkušnje tudi s kakšno drugo državo
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tody ::
ČE bo imel Mobitel omrežje s sabo v italiji pošlji SMS Italija na 1919 pa ti bodo zlistal vse ponudnike in vse cene. Odvisno pa kam gre in katero omrežje je tam
blue ::
Probaj poiskat kako prepaid verjanto....
Skoraj katera koli gsm verjanta te bo hitro prišla čez 10K.. (ok razen, če misliš samo SMSe pošiljat ;))
Najcenejša rešitev je, da ne uporabljaš GSMa in najdeš kako wlan mrežo preko katere z skypeom ali kakim podobnim programom komuniciraš.
Skoraj katera koli gsm verjanta te bo hitro prišla čez 10K.. (ok razen, če misliš samo SMSe pošiljat ;))
Najcenejša rešitev je, da ne uporabljaš GSMa in najdeš kako wlan mrežo preko katere z skypeom ali kakim podobnim programom komuniciraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blue ()
Tear_DR0P ::
nah ni wlan omrežja tam, jaz sicer ne vem natančno kje e, bi pa ga moral vprašat, je nekje ob švicarski meji
fora je samo v tem, da je že zakuru ful keša (ma mobi varianto) in zdej domov teži, da zato ko se je z nami pogovarjal (jadajada). rad bi mu samo svetoval, v katero omrežje naj se vklopi
fora je samo v tem, da je že zakuru ful keša (ma mobi varianto) in zdej domov teži, da zato ko se je z nami pogovarjal (jadajada). rad bi mu samo svetoval, v katero omrežje naj se vklopi
"Figures don't lie, but liars figure."
Tody ::
Sej sem ti reku pošlji ključno besedo Italija pa boš dobil spisek. Isti kurac je iz italije klicat v slovenijo :) Če že se mu pomoje najbolj splača sms dogovorit kdaj boste za računalnikom in potem v kakem cybešopu skypat če že lih morate biti na govorni zvezi. Drugače pa msn in emaile
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19016 (6819) | smile- |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37710 (32561) | Bobr123 |
» | Telefon ali omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6301 (5575) | Mesar |
» | Mobitel: najmanj 100% podražitev za racionalne uporabnike ! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8144 (5765) | Arzen |
» | Bomo res dobili nove tel. št.? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6214 (4611) | ahac |