Forum » Strojna oprema » Problemi s pečico
Problemi s pečico
KOLAPS ::
mam naložene xp-je pa plexwriter 8/4/32. Mam winOnCd 3,6 pa se mi v skos sesuva na netu ni nobenga update-a za xpje , ce pa hocm posnet z windowsi se mi pa zmer nekje po 2 minutah ustavi in uniči cd. ????
rc-car ::
Poskusi z Nerotom. Meni v XPjih dela lepo!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Han ::
Stare različice WinOnCD v XP niso podprte. Za 3.6 sicer obstaja uradni patch za Windows 2000, medtem ko za 3.7 lahko stakneš neurednega za XP. Si poskusil programu nastaviti "Compatibility Mode"?
Če si zelo navezan na WinOnCD in Windows XP, si priskrbi WinOnCD 5 Power Edition.
Če si zelo navezan na WinOnCD in Windows XP, si priskrbi WinOnCD 5 Power Edition.
KOLAPS ::
sm si nerota dal gor pa mi isto nardi... med tem ko peče neha utripat lučka in se vse skup ustavi
Tomi ::
Meni dela 5.5.5.1 v Xp čisto lepo, tako da ne vem, kaj drugim ne. Sicer pa, nove verzije res ni težko dobiti ( vsaj preiskusne ), tako da poskusi z zadnjim Nerom, pa povej, kaj bo.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1629) | TheJack |
» | S cim si kdo kaj spece?Oddelek: Programska oprema | 2077 (1651) | Tomi |
» | WinXP in WinOnCDOddelek: Programska oprema | 907 (838) | Matty |
» | Kateri program za peko?Oddelek: Programska oprema | 2148 (1085) | Kriko |
» | XP - kako onesposobiti program za peko cd-jev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1283) | JLP |