Forum » Šola » izpit iz ang
izpit iz ang
tina81 ::
Zanima me, če je kdo opravljal izpit iz ang na FF (kot pogoj za vpis na podiplomca). Zanima me naslednje:
1.Baje je treba napisat na izpitu en sestavek v angleščini. Ali gre za kakšno pismo, prošnjo ali bolj za problemski sestavek v smislu eseja, ki ga pišeš v ang na maturi ali kaj drugega ?
2.Kako preverjajo slušno razumevanje? Ali gre za pogovor ali tako kot na maturi (T/F ali short answers)?
Že v naprej hvala za nasvete in lp
1.Baje je treba napisat na izpitu en sestavek v angleščini. Ali gre za kakšno pismo, prošnjo ali bolj za problemski sestavek v smislu eseja, ki ga pišeš v ang na maturi ali kaj drugega ?
2.Kako preverjajo slušno razumevanje? Ali gre za pogovor ali tako kot na maturi (T/F ali short answers)?
Že v naprej hvala za nasvete in lp
gzibret ::
1) jaz sem mogel napisati eno prošnjo ali nekaj takega, cca 1 A4 stran rokopisa.
2) poslušaš eno kaseto, lahko 2X. Jaz sem poslušal nekaj o gradnji Panamskega prekopa. Pol dobiš vprašanja glede na to temo (kdo je prvi gradil, koliko časa....).
2) poslušaš eno kaseto, lahko 2X. Jaz sem poslušal nekaj o gradnji Panamskega prekopa. Pol dobiš vprašanja glede na to temo (kdo je prvi gradil, koliko časa....).
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahtevnost angleščine na fakultetiOddelek: Šola | 1502 (1055) | BladE_ |
» | Maturutetni tečajOddelek: Šola | 3543 (3174) | trancer01 |
» | Zakaj se večina maturantov najbolj boji slovenščine ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26977 (20902) | m0LN4r |
» | Matura (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11834 (9146) | Zajec123 |
» | podiplomski študij-forum?Oddelek: Šola | 3518 (3160) | antonija |