» »

problem z Maya 7.01

problem z Maya 7.01

user427615 ::

Lep pozdrav!

Namestil sem si program za modeliranje Alias Maya 7.01. Ko sem ga po navodilih dokonca namestil in ga skušal pognati, me pričaka taka napaka. Ime datoteke, ki je bojda ne more shraniti je vedno drugačno (različne cifre), vsebina pa v vseh datotekah popolnoma enaka. Poskušal sem že z nešteto restarti, reinstalli, čiščenjem registra in ponovno inštalacijo, vendar je napaka vedno prisotna. Če ima kdo kako idejo, se mu zanjo lepo zahvaljujem. Uporabljam pa AMD Tbird 1400 z Win XP Pro SP2. Še enkat vnaprej hvala za odgovore! Lep pozdrav,

Rok

#000000 ::

Prvo je treba program odklenit. Potem bo zadelalo koke je treba, se pravi, prvo moraš met licenco, in glede te licence je treba nekam vnest podatke, dokler tega ne boš naredil, zadeva ne bo delala, tale prog je malo drugač zaščiten kot ostali sej stane cca 2.5 mio sit tko da poglej zihr ti niso samo škatle dal in bejži da te ne vidmo >:D LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

AndrejS ::

Obstaja tudi Maya Personal Learning Edition. Ki pa je zastonj, za nekomercialno rabo.
Če nimaš originala probaj to verzijo. Če ti bo všeč in bi z njo služil pač kupiš original

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AndrejS ()

McClane ::

..zamenjaj gonilnike za grafično kartico z tisto verzijo ki je podprta na autodeskovi strani...
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

user427615 ::

McClane, najlepša hvala! Če se srečamo na NEST-u dobiš za p33w0 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490444359 (10040) jedateruk
»

Stanje CAD licenc pri nas (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10418807 (11404) vres.ales
»

Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8727483 (22603) R1710
»

Aktivacija windows viste

Oddelek: Operacijski sistemi
181731 (1493) Cold1

Več podobnih tem