Forum » Omrežja in internet » Nastavitve za omrežje.
Nastavitve za omrežje.
Lincolin ::
Pozdrav!
Sedaj imam domače omrežje povezano preko SWITCHA ter mi na vseh računalnikih lepo deluje internet.
Problem je v tem, da bi rad računalnike med sebojno povezal, da bi lahko uporabljal datoteke, tiskalnik ter programe.
Namreč vsi računalniki, ki so priključeni na SWITCH se med sebojno vidijo (skupina:workgroup), vendar ko jih kliknem mi napiše, da povezave ni mogoče vzpostaviti!
Moram vnesti še kakšne nastavitve?
L.P. Grega
Sedaj imam domače omrežje povezano preko SWITCHA ter mi na vseh računalnikih lepo deluje internet.
Problem je v tem, da bi rad računalnike med sebojno povezal, da bi lahko uporabljal datoteke, tiskalnik ter programe.
Namreč vsi računalniki, ki so priključeni na SWITCH se med sebojno vidijo (skupina:workgroup), vendar ko jih kliknem mi napiše, da povezave ni mogoče vzpostaviti!
Moram vnesti še kakšne nastavitve?
L.P. Grega
rontajzel ::
požarni zid na off?
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Routar + switch + 5 računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1974 (1588) | Nesta |
» | Scientologija: STRUP za razumnost in neodvisnost (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 16080 (13277) | Alek |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4880 (4399) | SasoS |
» | Linux vs. Windows; v prihodnosti... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9675 (7841) | poweroff |