Forum » Omrežja in internet » T-2 in TIS
T-2 in TIS
svec ::
Na tis.telekom.si sem zasledil sledece:
7. V ETISU ZDRUŽENI PODATKI O TELEFONSKIH NAROČNIKIH ŽE 10. TELEKOMUNIKACIJSKIH DRUŽB
V ETISu pomlad 2006 so objavljeni podatki o telefonskih naročnikih javne telefonije v Sloveniji, ki ne nasprotujejo objavi, in sicer tako stacionarnih, mobilnih kot tudi IP operaterjev. Objavljeni so najnovejši podatki o telefonskih naročnikih Telekoma Slovenije, d.d., ter družb Mobitel, d.d., Debitel d.d., Ljubljana, Si.mobil d.d., Western Wireless International d.o.o., Siol, d.o.o. in Voljatel d.d.. Na novo smo dodali telefonske naročnike družb: Volja mobil d.d., Sinfonika, d.d., T-2 d.o.o.
Je kdo od narocnikov T-2 ip telefonije preveril, ce je vpisan v telefonski imenik slovenije ?
Pri podpisovanju pogodbe z T-2 sem obkljukal da zelim biti objavljen v imeniku, ampak moje telefonske ni v imeniku.
7. V ETISU ZDRUŽENI PODATKI O TELEFONSKIH NAROČNIKIH ŽE 10. TELEKOMUNIKACIJSKIH DRUŽB
V ETISu pomlad 2006 so objavljeni podatki o telefonskih naročnikih javne telefonije v Sloveniji, ki ne nasprotujejo objavi, in sicer tako stacionarnih, mobilnih kot tudi IP operaterjev. Objavljeni so najnovejši podatki o telefonskih naročnikih Telekoma Slovenije, d.d., ter družb Mobitel, d.d., Debitel d.d., Ljubljana, Si.mobil d.d., Western Wireless International d.o.o., Siol, d.o.o. in Voljatel d.d.. Na novo smo dodali telefonske naročnike družb: Volja mobil d.d., Sinfonika, d.d., T-2 d.o.o.
Je kdo od narocnikov T-2 ip telefonije preveril, ce je vpisan v telefonski imenik slovenije ?
Pri podpisovanju pogodbe z T-2 sem obkljukal da zelim biti objavljen v imeniku, ampak moje telefonske ni v imeniku.
- spremenil: svec ()
Cokolesnik ::
Tudi jaz imam IP telefonijo (sicer od Volje) a podobno kot ti, ne najdem sebe v Telekomovem imeniku.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATKA Prima naložbe?Oddelek: Loža | 842 (765) | Furbo |
» | Gmail zna pošiljati SMSOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10677 (7510) | Ice-Heki |
» | Prevzemi podjetijOddelek: Loža | 3133 (3133) | Vikking |
» | pobiranje podatkov iz .txtOddelek: Programiranje | 2329 (1786) | StratOS |
» | Peticija proti Telekomu Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7537 (6249) | Thomas |