Forum » Loža » Svetilka proti mrčesu ?
Svetilka proti mrčesu ?
turok ::
Zdravo
Prihaja čas, ko se mrčes prebudi in nadleguje slo-techovce v poznih urah ko debatirajo na terasi o prihodnosti tehnologije...Zato sprašujem če kdo ve kje bi kupil svetilko proti mrčesu, ki čudežno odganja mrčes : )
Prihaja čas, ko se mrčes prebudi in nadleguje slo-techovce v poznih urah ko debatirajo na terasi o prihodnosti tehnologije...Zato sprašujem če kdo ve kje bi kupil svetilko proti mrčesu, ki čudežno odganja mrčes : )
Life is life .... na na na na na
Javon ::
Zivjo
Imajo jo v OBI-ju na Rudniku, tam sem jo jaz kupil.Cena je pa 2500sit.
lp
Imajo jo v OBI-ju na Rudniku, tam sem jo jaz kupil.Cena je pa 2500sit.
lp
Smoke em if you got em!
Oxford ::
@turok: Zato sprašujem če kdo ve kje bi kupil svetilko proti mrčesu, ki čudežno odganja mrčes
Sam sem pred leti kupil svetilko, ki privablja mrčes. Le-ta se nato sreča s 1000 V napetosti in izkaže se, da je precej slabo prilagojen na človeške iznajdbe.
Pojdi pogledat v Bauhaus, Baumax, Obi ali Merkur. Zagotovo jo imajo.
Sam sem pred leti kupil svetilko, ki privablja mrčes. Le-ta se nato sreča s 1000 V napetosti in izkaže se, da je precej slabo prilagojen na človeške iznajdbe.
Pojdi pogledat v Bauhaus, Baumax, Obi ali Merkur. Zagotovo jo imajo.
#000000 ::
Kje točno prodajajo ne bi vedu, ampak vem da ima to moja kolegica v mesariji in nema muhe spljoh. Poglej va kaki firmi ki ima te gastro-zadeve, zna pa bit verjetno dost € LP
roli ::
Tisto svetilko za privabljanje mrčesa smo kupili pri nal lansko leto in je totalen crap.Privabi mrčes a večina ne pride do šoka ampak veliko raje frčijo okoli nje.
http://www.r00li.com
#000000 ::
Ja te svetilke so dobre, samo večina folka dejansko kupi zadevo za nekaj 1000 sit. mislm da taprava košta okol 30.000 sit nism pa sigurn, vem samo to da dela BP, zdej kera firma ipd. pa ne. Mal pogledat poštacunah in netu ni nikol nč slabga. BTW kje žvite ko mate tolk te zalege, jest sploh ne vem kako zgleda pošteno rejena muha al pa komar.
Aja pa mrežica čez okno pomaga bolj kot vsaka aparatura pomojem, res pa je da grdo zgleda, sploh če je zelena. LP
Aja pa mrežica čez okno pomaga bolj kot vsaka aparatura pomojem, res pa je da grdo zgleda, sploh če je zelena. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uničevalec mrčesaOddelek: Loža | 12903 (8943) | Pyr0Beast |
» | Komarji pikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13927 (11054) | Volk| |
» | Kurčeve muhe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26663 (23843) | prox |
» | Uničevalec insektovOddelek: Loža | 3426 (3194) | mr1two |
» | Lučka proti komarjemOddelek: Loža | 5049 (4551) | NiMH |