Forum » Pomoč in nasveti » copy paste problem
copy paste problem
Klmenko ::
Zivjo!
Ne morem kopirati teksta(ctrl+c,ctrl+v; desni klik + copy...) iz firefoxa v word, excell,notepad,...
Kdo ve za resitev?
Hvala
Ne morem kopirati teksta(ctrl+c,ctrl+v; desni klik + copy...) iz firefoxa v word, excell,notepad,...
Kdo ve za resitev?
Hvala
bojkohb ::
ja poglej nastavitve ... keyboard-a
sam cudno meni gre vse ... ctrl + c,v,f,a,n,z, etc ... ponovno nalozi FF ali pa daj novo Opero gor.
sam cudno meni gre vse ... ctrl + c,v,f,a,n,z, etc ... ponovno nalozi FF ali pa daj novo Opero gor.
BojkoHB
Soniux ::
Mogoce si po nesreci menjal nastavitve tipkovnice in ti zdaj dela v kaksnem cudnem jeziku.
Meni se to konstantno dogaja na prenosnem racunalniku, kjer mu nastimam italjansko (po nesreci, ne razumem nic italjanscine), in je potem vse obrnjeno, ker imajo oni neke svoje nastavitve. Recimo oznaci vse ni ctrl+a ampak eno celo cudo...
Meni se to konstantno dogaja na prenosnem racunalniku, kjer mu nastimam italjansko (po nesreci, ne razumem nic italjanscine), in je potem vse obrnjeno, ker imajo oni neke svoje nastavitve. Recimo oznaci vse ni ctrl+a ampak eno celo cudo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5002 (4301) | Vice |
» | [C++] vprašanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Programiranje | 27405 (11951) | aljazko1995 |
» | The end of an eraOddelek: Operacijski sistemi | 1738 (1035) | fiction |
» | Kako spremeniti menije nazaj v slovenščino?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2499 (2259) | nokia6310 |
» | photoshopOddelek: Zvok in slika | 1561 (1323) | pivmik |