» »

[CTRL] in nekatere tipke ne delajo nx9000

[CTRL] in nekatere tipke ne delajo nx9000

grex ::

Po fresh inštalaciji WINXP na compaq nx9000, kjer vse dela dobro in hitro in sploh laufa brez problemov, me prijatelj opozori, da ne more uporabljati določenih funkcij, ki zahtevajo ctrl tipko.

Sem dobil računalnik in preizkusil z sharpkeys programom, če te tipke sploh zaznava. Ugotovim, da ne zaznava obeh ctrl-jev, levega alt in še nekaj tipk.

Seveda pomislim na driverje najprej, vendar ni na netu nobenih keyboard driverjev specifičnih za to, sem poizkusil z nekimi drugimi, vendar je bil rezultat enak (iste tipke ne delajo).

V inštalacijskem CDromu grem v recovery, pa vidim, da ctrlja še vedno ne delata, levi alt pa dela.

Ne vem, kje naj sploh še iščem problem, winsi so mi mal kozmično misteriozni, ko pride do takih problemov..

Kakršnakoli pomoč bi bila dobrodošla.

grex ::

Pred fresh inštalacijo so tipke delale in ker je verjetnost, da bi tipkovnica ravno takrat crknila dost majhna, sem sedaj mnenja, da je treba dotične tipke "vključiti" z bilo kakim programom/driverjom. Zanimivo je, da tiste brezvezne tipke (home page key, mail key) delujejo normalno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 težave

Oddelek: Operacijski sistemi
232203 (1683) carota
»

kombinacija tipk alt+v ne delata

Oddelek: Pomoč in nasveti
136055 (5769) sharkey
»

Večje in manjše v Dev-C++?

Oddelek: Programiranje
164773 (4506) pikipirs
»

Hm.. kako napisati afno v nekem programu?

917563 (17445) Mavrik
»

zamenjava za "winkey"

81336 (1182) berni

Več podobnih tem