Forum » Omrežja in internet » Brezžični ADSL router (ne deluje internet)
Brezžični ADSL router (ne deluje internet)
Virko ::
Imam en manjši problemček... Imam ADSL router SMC in brezžično mrežno kartico ASUS.
Vse lepo, računalnik vidi router, lepo sem se prijavil gor in skonfiguriral uporabniško ime in geslo za dostop do ADSL.
Ko hočem iti na kakšno internet stran, mi samo javi status da stran odpira ampak se zadeva nikamor ne premakne. Signal na mrežni je skoraj polen. Ko pingam recimo www.najdi.si se mi ping lepo odziva.
Kaj bi to lahko bilo, da mi strani ne odpira ???
Hvala,
B.
Vse lepo, računalnik vidi router, lepo sem se prijavil gor in skonfiguriral uporabniško ime in geslo za dostop do ADSL.
Ko hočem iti na kakšno internet stran, mi samo javi status da stran odpira ampak se zadeva nikamor ne premakne. Signal na mrežni je skoraj polen. Ko pingam recimo www.najdi.si se mi ping lepo odziva.
Kaj bi to lahko bilo, da mi strani ne odpira ???
Hvala,
B.
rokg ::
Ali vam je uspelo rešiti tale problem z SMC-jevi ruterjem in najdi.si? Imam namreč enaki problem.
Rok
Rok
Virko ::
Ja, problem je bil v samem routerju. Zgleda da je bil že nov v okvari, kar se tudi lahko zgodi. Zamenjal sem ga za novega in zadeva je takoj delovala tako kot mora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do interneta preko routerja in e-tocke?Oddelek: Omrežja in internet | 2150 (1586) | kumby |
» | Problem z namestitvijo mrezne karticeOddelek: Strojna oprema | 3330 (3151) | Jakka |
» | kateri router kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1882 (1570) | pijanc |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5461 (4191) | plavko61 |
» | ADSL - lanOddelek: Omrežja in internet | 1116 (877) | Tiger |