» »

Iščem prostovoljce (php) za en projekt

Iščem prostovoljce (php) za en projekt

Mrc1n4 ::

Ok to je zdj tkole da razložim :P To je ubistvu bolj ¨prostovolno¨ delo kot ne. Ubistvu iščem 2 ali 3 ljudi ki znajo php in majo čas ter voljo da bi skupi kot ˝team˝ nardil en projekt in kasneje verjetno tudi nekej zaslužili. Projekt je bolj dolgotrajen kot ne in do velikih denarcev bi prišlo šele čez čas vendar se pomoje splača.

Verjetn se zdi tole use suhoparno sam ni lihk tko k zgleda. Če je slučajno kdo prpravljen sodelovati nej me doda na msn naslov: vidicz@hotmail.com in mu use bolj podrobno razložim!

Upam da se bo najdlo nekaj ljudi za projekt! Ker so zdej tud počitnice bi to lahko bilo tudi krajšanje časa...

Lep pozdrav!

mte ::

Dvomim da se bo kdo od bolj resnih javil, dokler ne podaš vsaj približnih informacij kaj bi sploh rad naredil in kako si si v grobem zamislil stvar. Dosti ljudi je prepričanih da ima dobro idejo in bojo uspeli, vendar za veliko večino se slabo konča, če nimajo točno razdelane ideje in nič ne načrtujejo - to da ne podaš več informacij lahko ljudi samo odžene.

dobaluka ::

Jap tudi mene bolj okvirno zanima. Se mi pa ne da na MSN te kar vnaprej dodajat, ker dobrih projektov sem slial že mnogo.
status quo

Pegaz ::

Mene tudi zanima, če bo projekt dobro zastavljen in ne bomo delali kar v nekaj brezveze.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje dobim nekoga, da mi zastonj postavi spletno trgovino (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5310389 (7192) BigD
»

Mirc kviz bot (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
589952 (3735) Xserces
»

Ocena strani: Basket 2013

Oddelek: Izdelava spletišč
142275 (1693) echoman
»

Nov Xbox bo verjetno ves čas povezan na splet