Forum » Elektrotehnika in elektronika » Razlaga RC povezave.
Razlaga RC povezave.
WinsuckeR ::
Torej- imam problem. Za zakljucno nalogo moram med drugim razloziti nacin delovanja radijske povezave.
Pa nimam pojma kje bi dobil konkreten clanek o njej (seveda ni problem ce je v Ang.). Googlal sem ze (ponavadi najdem vse kar hocm :/), Pogledal v wikipedio (Slo/Ang), poguglal po slovenskih moznih razultatih-nic .
No-na angleski wikipediji sem nasel RC kontrolirane modele in vozila..to mi ne pomaga prav nic.
Aja-pa se to. Potrebujem za zakljucno nalogo multifunkcijske ure, ki ima 2 knofa na radiskem "dalincu".
Kaksni linki?
Pa nimam pojma kje bi dobil konkreten clanek o njej (seveda ni problem ce je v Ang.). Googlal sem ze (ponavadi najdem vse kar hocm :/), Pogledal v wikipedio (Slo/Ang), poguglal po slovenskih moznih razultatih-nic .
No-na angleski wikipediji sem nasel RC kontrolirane modele in vozila..to mi ne pomaga prav nic.
Aja-pa se to. Potrebujem za zakljucno nalogo multifunkcijske ure, ki ima 2 knofa na radiskem "dalincu".
Kaksni linki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideja za aplikacijoOddelek: Programiranje | 841 (708) | krennn123 |
» | Prenos spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1011 (732) | AndrejS |
» | anketaOddelek: Šola | 655 (609) | žana |
» | Izdelava igerOddelek: Programiranje | 2377 (1859) | Črrmel |
» | Japonski heker skoraj vdrl v NASOOddelek: Novice / Varnost | 4399 (3586) | Hevidi |