Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kako narediti napravo za meglo doma?
Kako narediti napravo za meglo doma?
twosocks ::
Pozdravljeni
Zanima me, kako natančno deluje stroj za meglo, če je kdo naredil oz. če ima kdo načrt. Hvala za linke, nasvete in vse ostalo...
hvala
P.s.: Rabim za doma in se mi zdi škoda dat 20-30.000 pr Konradu
Zanima me, kako natančno deluje stroj za meglo, če je kdo naredil oz. če ima kdo načrt. Hvala za linke, nasvete in vse ostalo...
hvala
P.s.: Rabim za doma in se mi zdi škoda dat 20-30.000 pr Konradu
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Gapi ::
Ubistvu ta stvar meša dve kemikaliji in to je to. Zdej pa naprej razmišljaj. :) :)
No person is rich enough,to buy back his past.
MadMax ::
Ali pa gre morda za uparevanje olja (ali česa že)?
("nekaj" počasi kaplja na vroč grelec...)
("nekaj" počasi kaplja na vroč grelec...)
Hvala zaenkrat obema... še iščem naprej.
Res obstaja tekočina za meglo (ki se kupi) ter se nekako meša z vodo in nastane megla. Sedaj pa ne vem, a je to pod prtiskom temepraturi..al kej drugega...
Res obstaja tekočina za meglo (ki se kupi) ter se nekako meša z vodo in nastane megla. Sedaj pa ne vem, a je to pod prtiskom temepraturi..al kej drugega...
Ni podpisa
Ni podpisa
Primate X ::
Ubistvu ta stvar meša dve kemikaliji in to je to
Ja sj vse uredu ampak pazi, da ne boš poleg megle še kakšnih (nazaželenih) zvočnih, pa svetlobnih efektov zraven dobil!
Ja sj vse uredu ampak pazi, da ne boš poleg megle še kakšnih (nazaželenih) zvočnih, pa svetlobnih efektov zraven dobil!
In kaj naj to pomeni? Da se v napravi dogajajo "HUDE" kemične reakcije al kaj? Pa da explodira ob neprimernem ravnanju?
A se komu sanja kaj konkretnega?
lp
A se komu sanja kaj konkretnega?
lp
Ni podpisa
Ni podpisa
Primate X ::
twosocks:
tist, da lohk kj eksplodira je biu štos
sicer men se zdi da je res neki s kemičnimi reakcijami tuki umes. sam dvomim, da bi res lohk kj počl
pomoje je štos u segrevanju ene snovi...samo za kj konkretnga bi mogu pa kkšnga strokovnjaka uprašat... jst to namreč nisem
tist, da lohk kj eksplodira je biu štos
sicer men se zdi da je res neki s kemičnimi reakcijami tuki umes. sam dvomim, da bi res lohk kj počl
pomoje je štos u segrevanju ene snovi...samo za kj konkretnga bi mogu pa kkšnga strokovnjaka uprašat... jst to namreč nisem
Bevcan ::
Te naprave prodajajo v Conradu. Enkrat sm mal na hitr pogledu pa zgleda ful preprosto, mogoče če bi šu mal pogledat pi ugotovu. Zdi se mi pa da naprava stane kakih 5k sit, 5 litrov tekočine pa kakih 20k sit, ampak nisem prepričan. Prepričan pa sem da je tekočina dražja od naprave, tko da ne vem kok se ti to splača delat.
San ::
Se je že zgodil požar zarad te naprave, drugače pa ne štekam, kaj ti bo megla doma, razen če živite vsi v eni sobi, pa ste se naveličani gledat.
romandj ::
Link ti use pove kaj se splača kaj ne;)l.p
[Spremenil predolg link v povezavo, ostalo nespremenjeno; moderator]
[Spremenil predolg link v povezavo, ostalo nespremenjeno; moderator]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt: "Šankomat" in fog mašinaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3930 (2931) | SaXsIm |
» | prevedeno u slovenscino -SestavineOddelek: Loža | 2969 (2131) | DangerDuck |
» | Suhi ledOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4874 (4311) | strumf666 |
» | DimOddelek: Loža | 1715 (1441) | ZigX- |
» | Kje bi dobil material za kadi oziroma kadi za jedkanje tiskanin v vertikalnem položajOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1682 (1513) | Brane2 |