Forum » Kaj kupiti » Dlančnik HP
Dlančnik HP
gregany ::
Lep pozdrav!
Zanimam se za nakup dlančnika. Ima kdo kakšne predloge. Dlančnik bi potreboval kot osebni organizator, na njem bi imel slovarje poleg tega pa bi ga uporabljal za avto navigacijo. (ta modul mislim kasneje dokupit) Na kaj moram pri nakupu paziti. Posebej me zanimajo HP dlančniki. Prosim s predlogi na dan
Zanimam se za nakup dlančnika. Ima kdo kakšne predloge. Dlančnik bi potreboval kot osebni organizator, na njem bi imel slovarje poleg tega pa bi ga uporabljal za avto navigacijo. (ta modul mislim kasneje dokupit) Na kaj moram pri nakupu paziti. Posebej me zanimajo HP dlančniki. Prosim s predlogi na dan
_-Da je nekaj nemogoče ni dejstvo ampak predsodek_-
Calligula ::
Jaz bom zaradi nabave laptopa cez par dni verjetno prodal svojega HPja 3715.
Genialna zadevca. Baterija zdrzi dlje kot pri kateremkoli drugem dlancniku drugih in istega proizvajalca, odlicen zaslon (ceprav ne VGA), Bluetooth, Wifi, 156 Mb vgrajenega spomina, digitalni fotoaparat in kamera z 1.3 Mp (dovolj za po mailu posiljat) zraven lahko prilozim 256mb ali 1 giga SD kartico (pride prav za MP3je in video) pac glede na dogovor okoli cene...
Brez praske, z original embalazo,.. kupljen pri nas..
Super zadovoljen z njim drugace. Prilozen originalni etui.
Tudi dobri programi zraven. Tudi za backupanje SMSov, kontaktov.. in malo morje drugega..
Ce te zanima, mi mailaj na studi@email.si
Genialna zadevca. Baterija zdrzi dlje kot pri kateremkoli drugem dlancniku drugih in istega proizvajalca, odlicen zaslon (ceprav ne VGA), Bluetooth, Wifi, 156 Mb vgrajenega spomina, digitalni fotoaparat in kamera z 1.3 Mp (dovolj za po mailu posiljat) zraven lahko prilozim 256mb ali 1 giga SD kartico (pride prav za MP3je in video) pac glede na dogovor okoli cene...
Brez praske, z original embalazo,.. kupljen pri nas..
Super zadovoljen z njim drugace. Prilozen originalni etui.
Tudi dobri programi zraven. Tudi za backupanje SMSov, kontaktov.. in malo morje drugega..
Ce te zanima, mi mailaj na studi@email.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12425 (9115) | AtaStrumf |
» | Kateri dlančnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2233 (1994) | NemecRok |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2306 (1978) | igor0203 |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5191 (4383) | Caligula |