Forum » Operacijski sistemi » [ Windows XP ] Zagon
[ Windows XP ] Zagon
jane ::
Danes sem mogla sformatirat disk in ponovno naložit win XP. Vendar se mi računalnik noče zagnat. Štartam ga lahko edino v safe modu. Zakaj? Mi lahko kdo pomaga prosim! Kaj je narobe? Do zdaj mi je vse delalo brezhibno.
- spremenil: BigWhale ()
Keltyrael ::
se ti windowsi začnejo nalagat in računalnik zmrzne oz. se resetira
al ti sploh do windowsov ne pride (če lahko v safe mode zaženeš sklepam da je prva)
poskusi s recovery console (vstavi windows cd, počakaj da se naložijo vse datoteke in pritisni 'R' (mislim da bo 'R', drugače pa raj preber prej)) in zaženi chkdsk drive: /r
če ne deluje pa na novo naloži xp-je
če tud to ne pomaga pa še enkrat sformatiraj particijo
al ti sploh do windowsov ne pride (če lahko v safe mode zaženeš sklepam da je prva)
poskusi s recovery console (vstavi windows cd, počakaj da se naložijo vse datoteke in pritisni 'R' (mislim da bo 'R', drugače pa raj preber prej)) in zaženi chkdsk drive: /r
če ne deluje pa na novo naloži xp-je
če tud to ne pomaga pa še enkrat sformatiraj particijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc Win 10 zagon loada v nedogledOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1609) | yyyeb |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11635 (6970) | solatko |
» | Osebni računalnik izklapljanje ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1107) | dpgangsta |
» | virus oz. ne gre odstranit dllOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (732) | Roych |
» | XP se ne zažene?????Oddelek: Operacijski sistemi | 908 (859) | login |