Forum » Omrežja in internet » t-2 ne dela
t-2 ne dela
rokxboy ::
ja živjo mene zanima zakaj mi noče najdt omrežnega naslova na računalniku????imam mrežno inštalirano gor in adsl lepo dela gor na njemu samo t-2 noče... nekateri mi pravijo da je treba težavo odrpraviti v sytem manegment samo jz se tam nič ne znajdem... tako da lepo prosim za pomoč...folk s t-2ja pa pravi da to ni njihov problem!!!!!samo priklopili modem in šli!!!!!men pa naročnina teče
t-2 ne dela-iskanje omrežnega naslova
adsl-dela brez problemov
t-2 ne dela-iskanje omrežnega naslova
adsl-dela brez problemov
MTm2H37rqt7B ::
Prvo je, ali imas dinamicno dodeljevanje IP naslov ali pa staticno.
Ce imas dinamicno, bi ti mogel najdet IP. (Preveri ce laufa servi s DHCP client)
Ce imas statiko, moras sam vpisat IP stevilko katero ti je dolocil T-2.
Ce imas dinamicno, bi ti mogel najdet IP. (Preveri ce laufa servi s DHCP client)
Ce imas statiko, moras sam vpisat IP stevilko katero ti je dolocil T-2.
rokxboy ::
po pravic puvedan sploh nevem kje bi to najdu kar si napisu.drgač pa t-2 ni dau nobenga ip-ja zravn reku je da ga dobis k se vpišš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 15845 (14160) | AndrejO |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9330 (5440) | Bakunin |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (953) | bluefish |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3733 (2727) | Ursus |
» | prosim za pomoč glede nastavitve switchaOddelek: Omrežja in internet | 2823 (2698) | ross|e20 |