Forum » Strojna oprema » problem z racunalnikom !!Poglej!! (linux ,, hardwer..)
problem z racunalnikom !!Poglej!! (linux ,, hardwer..)
rdecaluc ::
kupil sem novo osnovno plosco (754 ) in vse gor priklopil. Ko pa prizgem racunalnik se use zalaufa graficna TUD ampak enkran ne pokaze slike. se sploh ne prisge samo v standby modu ostane.
imam samsung syncmaster 750s. Probal sem odstraniti rame , odklopiti use razem graficne in procesorja , probal resetirat bios , in probal sem tudi na drugem ekranu pa se vseeno ni delovalo.Novo plosco sem kupil zato ker sem dobil gratis procesor in sata hd.
Ce kdo kaj ve kako oz kaj naj se naredim oz poskusim prosim da napise tu !
p.s: ali imas lahko linux na glavnem racunalniku windows pa na ostalih in se povezes v mrezo . ali linux lahko na "taglavnem" raunalniku?
Lep pozdrav
imam samsung syncmaster 750s. Probal sem odstraniti rame , odklopiti use razem graficne in procesorja , probal resetirat bios , in probal sem tudi na drugem ekranu pa se vseeno ni delovalo.Novo plosco sem kupil zato ker sem dobil gratis procesor in sata hd.
Ce kdo kaj ve kako oz kaj naj se naredim oz poskusim prosim da napise tu !
p.s: ali imas lahko linux na glavnem racunalniku windows pa na ostalih in se povezes v mrezo . ali linux lahko na "taglavnem" raunalniku?
Lep pozdrav
Est modus in rebus. ,typos
roscha ::
ali imas lahko linux na glavnem racunalniku windows pa na ostalih in se povezes v mrezo . ali linux lahko na "taglavnem" raunalniku?
Da. Samba + Lisa + rdesktop = popolna zmaga
Da. Samba + Lisa + rdesktop = popolna zmaga
rdecaluc ::
za zgornjo omenjeno tezavo je bil zgleda kriv procesor po ugotovitvi servisa. Tam so probal vstavit semtron 3100+ in jim je delal.
Samo tako da veste ce bo kdo imel kaksen podoben problem.
P.S.: Procesor je kriv v 0.99% primerov zato nevem kako ga je meni uspelo pokvarit ...
Lep pozdrav :D!
Samo tako da veste ce bo kdo imel kaksen podoben problem.
P.S.: Procesor je kriv v 0.99% primerov zato nevem kako ga je meni uspelo pokvarit ...
Lep pozdrav :D!
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev lastnega strežnika!Oddelek: Omrežja in internet | 3000 (2719) | Gwanaroth |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4972 (4062) | Roadkill |
» | Pingvin na novem Jabolku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7822 (6035) | Poldi112 |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1832 (1239) | Gapi |
» | VMWARE za windowsOddelek: Programska oprema | 1548 (1424) | raufnk |