Forum » Loža » Kdo ima 7.6 rojstni dan ?
Kdo ima 7.6 rojstni dan ?
Cosmo ::
Sva že dva . Vse najboljše.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
klemen22 ::
Sicer čestitam vsem, samo me pa ta forum z novimi temami čedalje bolj spominja na jokerjev mn3njalnik.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
R33D3M33R ::
Hehe, perci
Drugače pa obstaja tema o rojstnih dnevih. Nekaj časa so zadevo celo posodabljali (hm, 1 teden) potem se pa očitno ni nobenemu več ljubilo spreminjati zadeve.
Drugače pa obstaja tema o rojstnih dnevih. Nekaj časa so zadevo celo posodabljali (hm, 1 teden) potem se pa očitno ni nobenemu več ljubilo spreminjati zadeve.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Thomas ::
> precej si k temu pomagal tudi sam
Ti boš govoril, ki si ubil (zaklenil) eno najbolj zanimivih tem! Ko smo ravno razkrinkali nek star mit, ste se bwane "izprsile" in naredile odločen korak v "menjalizacijo".
Ti boš govoril, ki si ubil (zaklenil) eno najbolj zanimivih tem! Ko smo ravno razkrinkali nek star mit, ste se bwane "izprsile" in naredile odločen korak v "menjalizacijo".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Samson ::
Moja hci Ana ima danes 2 letke. Torej vsem skupaj dolgo in srecno...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
BigWhale ::
Thomas,
> ste se bwane "izprsile" in naredile odločen korak v
> "menjalizacijo".
No ja no... V bistvu mnenjalizacija naredi takrat, ko kdo pride in rece 'kw4 5t3 mi 3ni cepci! noben nima pojmam o cem se gre!!!11!'
Recimo... :)
> ste se bwane "izprsile" in naredile odločen korak v
> "menjalizacijo".
No ja no... V bistvu mnenjalizacija naredi takrat, ko kdo pride in rece 'kw4 5t3 mi 3ni cepci! noben nima pojmam o cem se gre!!!11!'
Recimo... :)
Thomas ::
Menjalizacija je, kadar ima nekaj prednost pred racionalnim dialogom. Pa bodi to duhovičenje oziroma takoimenovana zajebancija, politična korektnost, bojazen pred (namišljenimi) avtoritetami...
Temu se potem lahko reče tako.
Temu se potem lahko reče tako.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kok ste stari? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 56242 (1976) | Kayzon |
» | Kdaj imate rojstne dneve? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7828 (3465) | ETI3n |
» | Slo Tech Birthday!Oddelek: Slo-Tech | 1698 (1186) | Tomi |
» | Kako preluknjati procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1236) | Sergio |
» | Dve leti Slo-Techa!Oddelek: Novice / Obvestila | 2189 (2189) | Ziga Dolhar |