Forum » Zvok in slika » Profesionalni projektor
Profesionalni projektor
dalmatino ::
A kdo ve kje na netu najti profesionalne (kino) projektroje? Vsi izdelovalci imajo te navadne projektroje za home, bussiness, solo... ampak ne prafih KINO projektrojev. Tu se govori o cenah 50.000 US$ +. Prosim za nasvet in pomoc.
Jasno mi je da teh stvari proizvajalci ponavadi nimajo na spletnih straneh kar tako, ker je to le huda oprema in je skoraj "custom-made" i to ne sodi med "products and consumption support". A vendar se verjetno nekje da zasleditti kaki testi, specifikacije, cene...
edit - prestavil v zvok in slika, ker se mi zdi, da tema bolj paše tja.
Jasno mi je da teh stvari proizvajalci ponavadi nimajo na spletnih straneh kar tako, ker je to le huda oprema in je skoraj "custom-made" i to ne sodi med "products and consumption support". A vendar se verjetno nekje da zasleditti kaki testi, specifikacije, cene...
edit - prestavil v zvok in slika, ker se mi zdi, da tema bolj paše tja.
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: gzibret ()
BluPhenix ::
TSE menda prodaja kino projektorje, najbolje, da povprašaš pri njih.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Highlag ::
Včasih je bil na tem področju zakon Barco. Malo pogoglaj.
Never trust a computer you can't throw out a window
danix1 ::
Eden izmed večjih proizvajalcev kino projektorjev je Kinoton (www.kinoton.com)
Te uporablja tudi Kolosej
LP
Te uporablja tudi Kolosej
LP
Avian ::
preveri se svicarje Sondor. Za HD projektorj so pa Panasonicovi zakon (TSE mislm da je zastopnik)
lp Avi
lp Avi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JVC razvil najmanjši projekcijski čip s 4K2K ločljivostjoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3005 (2469) | Wirko |
» | Poceni "hišni kino"Oddelek: Zvok in slika | 3152 (2396) | trdoreh |
» | Skavti iz L.A. si bodo lahko pripeli značko, ki dokazuje, da so osveščeni o avtorskihOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5015 (3371) | poweroff |
» | LCD televizorjiOddelek: Zvok in slika | 3141 (2759) | Valentin |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 2595 (2137) | ~Panter~ |