Forum » Navijanje » Voltaža(po moje)
Voltaža(po moje)
Viper Neo ::
Mam D800 in soltek SL-75KV2-X
Pobarvane mam L1 mostičke in ga z 9x103 spravim na 921-več noče it. Če povečam na 10x100 se mi sam zažene do biosa pol pa crkne. Če povečam voltažo na mal več k default tam ene 1.6 pride v windowse in ko jih do konca naloži crkne. Tut če mam vse na default (nenavit) in sam dam volzažo na kej drucga k je default mi nardi isto (pride v win in crkne)!!
Am mam prešvoh napajalnik (250W) Al kaj bi to blo (rad bi ga prpravu na 1000 Mhz.
Pobarvane mam L1 mostičke in ga z 9x103 spravim na 921-več noče it. Če povečam na 10x100 se mi sam zažene do biosa pol pa crkne. Če povečam voltažo na mal več k default tam ene 1.6 pride v windowse in ko jih do konca naloži crkne. Tut če mam vse na default (nenavit) in sam dam volzažo na kej drucga k je default mi nardi isto (pride v win in crkne)!!
Am mam prešvoh napajalnik (250W) Al kaj bi to blo (rad bi ga prpravu na 1000 Mhz.
How is your faith these day's ?
krucymucy ::
Kaj ti - če nabiješ voltažo ti crkne?
Zanimivo, sicer bi ti priporoču voltažo max. in pol dej na 1ghz...
Zanimivo, sicer bi ti priporoču voltažo max. in pol dej na 1ghz...
Viper Neo ::
Ja če mam voltažo naštimano na karkoli drucga k DEFAULT pa tut če sam 1.50V, ko pride v windowse in jih do konca naloži, crkne!
How is your faith these day's ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razlike v voltaži... (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4688 (3552) | Pyr0Beast |
» | Rabim dodatno pomoč pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1259 (1114) | Gamez0r |
» | 6800GT - zakaj ventilator vedno na 50%?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1324 (917) | Pyr0Beast |
» | Navijanje Athlona XP1900+ na KD7-EOddelek: Navijanje | 720 (660) | Golden eye |
» | Quake 3+testOddelek: Navijanje | 900 (769) | Simko |