Forum » Pomoč in nasveti » Kdor zna, zna...
Kdor zna, zna...
spacejam ::
kako se nastima PC-je v mrezi?
instaliral sem mrezne, povezal kable kot je treba, ne vem pa kkao nastima racunala da se vidita.ž
na enem imam XP-je na drugem pa WIN98 in ne znam nastavit protokole al uno akr rabi. Nekaj sem prebral glede na en PC je odjemalec in server in drugi pa samo odjemalec sam o nastavitvan NIC
10x za odgovore
instaliral sem mrezne, povezal kable kot je treba, ne vem pa kkao nastima racunala da se vidita.ž
na enem imam XP-je na drugem pa WIN98 in ne znam nastavit protokole al uno akr rabi. Nekaj sem prebral glede na en PC je odjemalec in server in drugi pa samo odjemalec sam o nastavitvan NIC
10x za odgovore
Space-jam Team & Co.
djv ::
Moreš nastavit, kaj boš sheral. Idi na disk, al pa samo kaki fajl.....desni gumb-->Sharing-->Share this folder on the network.
Kak so pa povezal računalnika. Preko utp kabla?
Kak so pa povezal računalnika. Preko utp kabla?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [WIFI] Upload dela samo s 5%, download pa 100% je to normalno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1705 (1436) | jackorsen88 |
» | HDMI ali UTP kabel?Oddelek: Kaj kupiti | 3095 (2643) | SeMiNeSanja |
» | Limited or no conectivityOddelek: Pomoč in nasveti | 745 (670) | anze20 |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5378 (5052) | hobbit |
» | Zelenec povezuje dva PC-jaOddelek: Omrežja in internet | 1409 (1055) | matjash |