Forum » Programska oprema » kernel32.exe
kernel32.exe
Yohan del Sud ::
Pred par dnevi se mi je v NT-jih začel v startupu zagajnat tale file in samo zgago dela. Krade procesorsko moč, da ne morem delat skoraj nič. Ko ga v task managerju izključim delajo NT-ji normalno.
Ima kdo kaj pojma kaj bi delal ta kernel32.exe? Kaki neposrečen virus ali kaj?
Ima kdo kaj pojma kaj bi delal ta kernel32.exe? Kaki neposrečen virus ali kaj?
ABX ::
Kernel32.exe je zadolžen za komunikacijo med hardware-jem in OS-om in se samodejno zažene ob boot-u.
To da je prisoten v startup menu-ju in žre resource je sumljivo ko sam satan. Zelo možno da gre za kak trojanski konj.
To da je prisoten v startup menu-ju in žre resource je sumljivo ko sam satan. Zelo možno da gre za kak trojanski konj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Heh. Kool. A dela ta kaj škode? Mi bo zbrisal disk na določen datum ali kaj podobnega?
Če se samo širi preko adresarja bo hudo razočaran, ker ravno v ta namen ne vzdržujem adresarja .
Ja čisto možno da je Badtrans, dobivam po ene deset teh črvov dnevno, in če kakega malo prehitro odpreš se lahko zgodi da pokasiraš kaj takega.
Ja čisto možno da je Badtrans, dobivam po ene deset teh črvov dnevno, in če kakega malo prehitro odpreš se lahko zgodi da pokasiraš kaj takega.
andrej ::
ABX: kaj ti mislis je HAL.DLL.
kernel32.exe v NT sistemih ne obstaja. Samo jedro je v ntoskrnl.exe
kernel32.exe v NT sistemih ne obstaja. Samo jedro je v ntoskrnl.exe
ABX ::
Hmm zgleda da sem zamešal z win9x (tu pa je ne?).
Ma ja no, isto sranje drugo pakovanje. :)
Ma ja no, isto sranje drugo pakovanje. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Loki ::
To je virus.
Sem ga imel tut sam, drgac pa skenira *.htm* in *.asp file za e-maile (mailto:...) in se razposlje nanje (kakor se je pri meni na VELIKO emailov).
Zbrisi datoteko in bo vse v redu.
Ce krade procesorsko moc, pomen, da skenira fajle oz. razposilja e-maile.
Dobi si kaksen spodoben antivirus.
Sem ga imel tut sam, drgac pa skenira *.htm* in *.asp file za e-maile (mailto:...) in se razposlje nanje (kakor se je pri meni na VELIKO emailov).
Zbrisi datoteko in bo vse v redu.
Ce krade procesorsko moc, pomen, da skenira fajle oz. razposilja e-maile.
Dobi si kaksen spodoben antivirus.
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Aha. Če prav razumem andreja tega fileta v NT-jih sploh ne bi smelo biti in ga lahko kot pravi roberto mirno zbrišem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3034 (2537) | ;-) |
» | winXP tezavaOddelek: Operacijski sistemi | 969 (748) | ToniT |
» | Jest mam virus a?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2382 (2139) | Kriko |
» | Odpiranje dat.exe v VBOddelek: Programiranje | 3007 (2800) | webblod |
» | Nevidnost nekaterih rac. v winNTOddelek: Pomoč in nasveti | 859 (773) | ABX |