Forum » Strojna oprema » CD RW unicuje cd-je
CD RW unicuje cd-je
kisser ::
Res je, da je star ze 4 leta, in da je prepekel ze ogromno cd-jev, zanima pa me, ali se da kaj narediti proti temu.
BTC oti-socrates (4/2/2) namrec unici skoraj vsak cd - morda se da nastavit leco (kot pri drugih cd-playerjih)...
Bi se kdo lotil popravljanja tega cd-rw? Prosim pisi na joze_privsek@hotmail.com
BTC oti-socrates (4/2/2) namrec unici skoraj vsak cd - morda se da nastavit leco (kot pri drugih cd-playerjih)...
Bi se kdo lotil popravljanja tega cd-rw? Prosim pisi na joze_privsek@hotmail.com
matevzm ::
Leco nastavljati je bolj koplicirano, ce najdes kje navodila na netu kateri vojak je kaj.
Lahko odpres pogon, ocistis sanke, da bo glava lepse drsela (predvsem ce se ti vedno na istem procentu ustavi), spihas leco (bojda je kompresiran zrak najboljsi, jaz sem jo na umirajocih cistil tudi z alkoholom in vatirano palicico, zgubiti tako ni kaj). A po mojih izkusnjah to razen v primeru vecje smeti na sankah samo podaljsa agonijo za nekaj mesecev.
Lahko odpres pogon, ocistis sanke, da bo glava lepse drsela (predvsem ce se ti vedno na istem procentu ustavi), spihas leco (bojda je kompresiran zrak najboljsi, jaz sem jo na umirajocih cistil tudi z alkoholom in vatirano palicico, zgubiti tako ni kaj). A po mojih izkusnjah to razen v primeru vecje smeti na sankah samo podaljsa agonijo za nekaj mesecev.
Prjatu ::
Očitno je tvojemu laserju potekla življenjska doba (vsak laser jo ima) in ti je najlažja rešitev da enostavno kupiš nov cd-r(w), saj so sploh že smešno poceni.
Something else is controlling me!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserska operacija oči (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 280100 (32274) | trancer01 |
» | DVD in zapisovanje 8GbOddelek: Strojna oprema | 2071 (1512) | Dr_M |
» | Laserske operacije očiOddelek: Znanost in tehnologija | 5015 (4457) | darian |
» | DVD pogon slabo bere oz. sploh ne bere vec..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1045) | PIII850 |
» | HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !Oddelek: Zvok in slika | 1139 (927) | sharp |