Forum » Pomoč in nasveti » Daemon Manager-pomoc
Daemon Manager-pomoc
niga ::
Pozdravljeni!
Dobil sem igro, ki ima koncnico .bin. in .cue. Morem jo zalaufat s pomocjo Daemon managerja. Igra vsebuje 4cd-je(navidezne). Ko zacnem instalirat prvi cd ni nobenih tezav,ko pa naj bi zacel z drugim cd-jem ga enostavno ne najdem oz. nobenega od stirih cd-jev mi ne pokaze vec. A delam kaj narobe? Kje je problem?
Prosim, ce mi lahko na najbolj enostaven nacin pomagate.
Hvala
Dobil sem igro, ki ima koncnico .bin. in .cue. Morem jo zalaufat s pomocjo Daemon managerja. Igra vsebuje 4cd-je(navidezne). Ko zacnem instalirat prvi cd ni nobenih tezav,ko pa naj bi zacel z drugim cd-jem ga enostavno ne najdem oz. nobenega od stirih cd-jev mi ne pokaze vec. A delam kaj narobe? Kje je problem?
Prosim, ce mi lahko na najbolj enostaven nacin pomagate.
Hvala
StratOS ::
Dobil si igro kot *bin in *.cue :)
heh
Problem je v tem, da moreš vsak CD mountat kot poseben (navidezen) disk oziroma, če DM uporablja le en navidezen disk moraš za vsak "CD" mountati pravilno datoteko.
heh
Problem je v tem, da moreš vsak CD mountat kot poseben (navidezen) disk oziroma, če DM uporablja le en navidezen disk moraš za vsak "CD" mountati pravilno datoteko.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
niga ::
To sm ugotovil in koncno instaliral igro. Zdj je pa ne znam odpret oz. mi je ne odpre.
Kaj morem se narest, da mi jo bo odprl?
Hvala za pomoc.
Kaj morem se narest, da mi jo bo odprl?
Hvala za pomoc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5120 (4560) | elninko |
⊘ | Vprasanje v zvezi z BitTorrentom.Oddelek: Programska oprema | 992 (795) | Predator |
⊘ | Kaj z datotekami bin. in cue.Oddelek: Programska oprema | 1932 (1743) | bastadu |
» | Bin fajl prevelik za cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (1260) | Red_Mamba |
» | Peka .bin oz .cueOddelek: Pomoč in nasveti | 2409 (2117) | bf4ed |