Forum » Sedem umetnosti » iščem baročni nagrobnik
iščem baročni nagrobnik
poluks ::
brskam po internetu in ne morem najti nobenega baročnega nagrobnika (baroque tombstone) zato sprasujem ce ve kdo tukaj za kaksen konkreten primer oz ce mi lahko pasta kdo kaksen link.
rabim slike ker ga morm narisat v 3D - ze ce ve kdo za kaksnega (lokacija,ime) mi bo v veliko pomoc pri nadaljnem iskanju!
Lp
Hvala
rabim slike ker ga morm narisat v 3D - ze ce ve kdo za kaksnega (lokacija,ime) mi bo v veliko pomoc pri nadaljnem iskanju!
Lp
Hvala
Kar sm reku sm reku!!!!
Looney ::
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
ok prva slika je zanimiva ampak ena sama slika je premalo da bi jaz lahko to racunalnisko narisal 3d model pa tudi nekako se mi zdi prevec plasticen (kiparski) nagrobnik - to je vbistvu nagrobni kip jaz pa iscem nagrobnik baročni - neke vrste grobnica - moram narediti primerjavo med rimskim in baročnim nagrobnikom
rimski nagrobnik je tak kot ta v sempetru
zdej pa morm najt se baročni nagrobnik da ugotovim podobnosti z le tem - najdu sem opis enega nagrobnika na tej strani, kjer pa pise da je bil prenesen v samostan Rein pri gradzu.
prosim ce mi poves ime in lokacijo prve slike oz ce se kdo kaj najde bom zelo vesel :D
hvala
rimski nagrobnik je tak kot ta v sempetru
zdej pa morm najt se baročni nagrobnik da ugotovim podobnosti z le tem - najdu sem opis enega nagrobnika na tej strani, kjer pa pise da je bil prenesen v samostan Rein pri gradzu.
prosim ce mi poves ime in lokacijo prve slike oz ce se kdo kaj najde bom zelo vesel :D
hvala
Kar sm reku sm reku!!!!
Looney ::
išči rajš pod baroque tomb. ti bo več vrglo vn, drugač je pa tisto Tomb of St. John Nepomuk, St. Vitus.
bi pa verjetno več našu v knjigah!
bi pa verjetno več našu v knjigah!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
bom poiskal! hvala na informaciji in ja vem da bi v knjigah lazje nasu sam bi mel rajsi digitalne fotke :P
bom pa precekiral tudi ce se nagrobnik se kako drugace rece po anglesko :D
bom pa precekiral tudi ce se nagrobnik se kako drugace rece po anglesko :D
Kar sm reku sm reku!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je datum rojstva osebni podatek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10138 (8549) | St235 |
» | Dan spomina na mrtve in preseravanje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10587 (8308) | nuclear |
» | Dan v Ljubljani z otroci (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9374 (8149) | kopernik |
» | Novo odkritje na observatoriju Črni vrh - tokrat potencialno nevarni asteroidOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6311 (3810) | Matev |
» | Resničnost: Pisarniški programiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3875 (2521) | Kilgore T |