» »

Nakup laptopa

Nakup laptopa

TienShan ::

Zivjo!

Mene zanima ce mi lohk kesni racunalniski maherji poveste svoje mnenje o tem prenosniku:

http://www.bolha.com/oglas1683021

Kr sam se ne spoznam najbel:\

Dost pocen se mi zfi za take specifikacije...

Hvala ze vnaprej!

Lp

Black_ICE ::

Ja odvisno za kaj ga potrebuješ. Za igranje igric ravno ne bo ali pa za kakšne programe, ki potrebijejo zmogljivo grafično kartico. Za kaj v Wordu napisat bo pa že dost.

Leks ::

Torej prvo moras vedeti kaj bos od prenosnika zahteval.

Ce mene vprasas tale prenosnik ki si ga navedel skora ni za kaj drugega kot pa poganjati Office in kaksen zelo na easy špil!

Pri tem prenosniku bi obsodil predvsem procesor, grafiko, baterijo in pa to da je brez OS!

Videl sem en prenosnik na bolhi ki je nekaj boljsi od tistega prej vendar je cena dobra, pa verjetno se bi se dalo kaj zmenit: KLIK

To je samo moje mnenje, vprasaj se koga drugega...

Lp

TienShan ::

Ja.. laptopa bi potreboval izkljucno za fax (se pravi excel pa word), internet (ksna mula, azureus), muzko poslusat pa ksn muvi pogledat. Ravn zato ne bi dajau nawem kakšnih hudih par za njega. Drgac mi je ql k tega prodaja trgovina (rabljenga bi narad kupovau glede na to se nism ksn hud profi:( na tem podrocju).

Kaj pa je to za ena firma Gericom? Jst nism se nkol slisau?

Aja, pa baterija, kaj je pa z njo narobe?

Drzte se,

Lp

Melanholija ::

Melanholija ::

pa gericom je med slabšimi če ne celo najslabši v svetu laptopov...raje kako hp,acer,asus,packard bell,dell...

Zgodovina sprememb…

Leks ::

gericom suxx, upam da se ne bom zameril njihovim lastnikom. Sem imel priloznost testirat enega in povem da mi sploh ni bil všeč.

Tale Acerja, ki ga je ponudil Duleman bi se ga tudi pogojno dalo kupit, glede na to da ima 14,1 " zaslon, kar je za moje pojme nekoliko premalo! Ce hoces konkretno delat pa magari v Wordu ali Excelu bi priporočal vsaj 15". Sploh pa ce bos se kaj v ACADu delal.
Tale Acer je tudi brez OSa, za kar mu dam en veeeelik minus!

Sem pac pristas licenc :) , potem ni problemov z nadgradnjami in popravki!

Drugače pa ostajam kar pri HPjih!

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ze 100x... kater prenosnik, tokrat do 600 eurov

Oddelek: Kaj kupiti
162608 (2282) Sycroft
»

Kateri RABLJEN prenosnik kupiti do 100K?

51018 (897) ;-)
»

Prenosnik za igrice

184134 (3521) Zheegec
»

kupujem nov prenosnik

92724 (2353) billy
»

Kako bi se obnesu ta prenosnik?