Forum » Kaj kupiti » Kateri LCD?
Kateri LCD?
Master_X ::
No kupujem novi monitor pa me zanima kaj je po vašem mnenju boljše:
Izbiram nekako med tema dvema (zdaj jaz se bolj nagibam k drugemu, prodajalec v trgovini mi je svetoval sonya ker je sony pa kao poceni):
Monitor Sony TFT 17,1" HS75B
Monitor Samsung TFT 17" 740BF
Tudi drugi predlogi v okvirni ceni 60000 sit so dobrodošli.
PS: Rekli so mi tudi da bi naj pri samsungih mogel odzivni čas množiti s 4 ?
Se zahvaljujem za odgovore.
Izbiram nekako med tema dvema (zdaj jaz se bolj nagibam k drugemu, prodajalec v trgovini mi je svetoval sonya ker je sony pa kao poceni):
Monitor Sony TFT 17,1" HS75B
Monitor Samsung TFT 17" 740BF
Tudi drugi predlogi v okvirni ceni 60000 sit so dobrodošli.
PS: Rekli so mi tudi da bi naj pri samsungih mogel odzivni čas množiti s 4 ?
Se zahvaljujem za odgovore.
- spremenil: Master_X ()
mitjaje ::
množiti s 4 Torej prve matrice ki so imele 25ms odzivni čas, so naeknrat imele 100ms oz 0.1s
Idi nazaj do prodajalca pa ga pošli na pir, da si zbistri glavo...
Drugače pa vzemi Samsunga... itak pa ne boš opazil razlike med 16ms in 2ms (razen pri določenih igrah kot so WollyBolly, ker se dejansko žoga premika vektorsko... ali kakor koli že...)
Samsung ima karakteristične prednosti, Sony pa vizualni izgled samega ekrana... tako da če ti vizualnost ne pomeni toliko, vzemi Samsung
Idi nazaj do prodajalca pa ga pošli na pir, da si zbistri glavo...
Drugače pa vzemi Samsunga... itak pa ne boš opazil razlike med 16ms in 2ms (razen pri določenih igrah kot so WollyBolly, ker se dejansko žoga premika vektorsko... ali kakor koli že...)
Samsung ima karakteristične prednosti, Sony pa vizualni izgled samega ekrana... tako da če ti vizualnost ne pomeni toliko, vzemi Samsung
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitjaje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitor lcd 50k-60kOddelek: Kaj kupiti | 1229 (1069) | SmeskoSnezak |
» | Plata procesor in grafa do 140kOddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1452) | brdi |
» | 20'' LCD monitor za približno 100kOddelek: Kaj kupiti | 2135 (1582) | Trdi |
» | Ker lcd do 60 jurjevOddelek: Kaj kupiti | 2045 (1642) | RC14 |
» | 19" CRT monitorOddelek: Kaj kupiti | 964 (882) | JanezH |