Forum » Strojna oprema » Zvočni problem...
Zvočni problem...
exe65 ::
Tokrat imam problem z zvočno kartico oz. inštalacijo le te!
Na novo sem inštaliral windowse in ko sem poskušal naložiti driverje s priloženim Intelovim cd-jem mi je napisalo, da je nalaganje uspešno in da se mora računalnik ponovno zagnati! Ko se računalnik ponovno zažene pogledam spet v program, če so naloženi driverji piše on system. Torej naj bi bili. Zaženem katerikoli komad zvok ne dela . Pogledam še enkrat v program in, ko še enkrat zaženem inštalacijo driverjev mi pred tem zopet vrže opozorilo da moram pred tem inštalirati Windows Bug ??!! Kaj to je nimam pojma ! Na cd-ju ga pa seveda ni ...
Lp,
Na novo sem inštaliral windowse in ko sem poskušal naložiti driverje s priloženim Intelovim cd-jem mi je napisalo, da je nalaganje uspešno in da se mora računalnik ponovno zagnati! Ko se računalnik ponovno zažene pogledam spet v program, če so naloženi driverji piše on system. Torej naj bi bili. Zaženem katerikoli komad zvok ne dela . Pogledam še enkrat v program in, ko še enkrat zaženem inštalacijo driverjev mi pred tem zopet vrže opozorilo da moram pred tem inštalirati Windows Bug ??!! Kaj to je nimam pojma ! Na cd-ju ga pa seveda ni ...
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z RAID0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1612 (1380) | OK.d |
» | Vista -> XP : bios?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1281) | Traxich |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1621) | alien13 |
» | Fregmentacija windowsowOddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (1121) | Tr0n |
» | Inštaliranje win xp na sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (783) | jero_no1 |