Forum » Strojna oprema » Zvočni problem...
Zvočni problem...
exe65 ::
Tokrat imam problem z zvočno kartico oz. inštalacijo le te!
Na novo sem inštaliral windowse in ko sem poskušal naložiti driverje s priloženim Intelovim cd-jem mi je napisalo, da je nalaganje uspešno in da se mora računalnik ponovno zagnati! Ko se računalnik ponovno zažene pogledam spet v program, če so naloženi driverji piše on system. Torej naj bi bili. Zaženem katerikoli komad zvok ne dela . Pogledam še enkrat v program in, ko še enkrat zaženem inštalacijo driverjev mi pred tem zopet vrže opozorilo da moram pred tem inštalirati Windows Bug ??!! Kaj to je nimam pojma ! Na cd-ju ga pa seveda ni ...
Lp,
Na novo sem inštaliral windowse in ko sem poskušal naložiti driverje s priloženim Intelovim cd-jem mi je napisalo, da je nalaganje uspešno in da se mora računalnik ponovno zagnati! Ko se računalnik ponovno zažene pogledam spet v program, če so naloženi driverji piše on system. Torej naj bi bili. Zaženem katerikoli komad zvok ne dela . Pogledam še enkrat v program in, ko še enkrat zaženem inštalacijo driverjev mi pred tem zopet vrže opozorilo da moram pred tem inštalirati Windows Bug ??!! Kaj to je nimam pojma ! Na cd-ju ga pa seveda ni ...
Lp,
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Problem z RAID0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1557) | OK.d |
| » | Vista -> XP : bios?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1515 (1361) | Traxich |
| » | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1822 (1704) | alien13 |
| » | Fregmentacija windowsowOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1206) | Tr0n |
| » | Inštaliranje win xp na sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (895) | jero_no1 |