Forum » Pomoč in nasveti » runtime error
runtime error
dr_md ::
Hello!
Uporabljam Win98SE, pred nekaj dnevi se mi je ob zagonu Windows Media Player, Real player, BSplaer...(skratka na vseh plaerjih, razen na QuickTime-u) začelo odpirati sporočilo:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\WINDOWS\…. (npr. Wmplayer.exe)
This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Ne vem, kaj naj naredim… Se da to napako kako odpravit?
Uporabljam Win98SE, pred nekaj dnevi se mi je ob zagonu Windows Media Player, Real player, BSplaer...(skratka na vseh plaerjih, razen na QuickTime-u) začelo odpirati sporočilo:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\WINDOWS\…. (npr. Wmplayer.exe)
This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Ne vem, kaj naj naredim… Se da to napako kako odpravit?
Smrkc ::
Jst sm meu isti problem z mulo. Sam na žalost ne vem kaj sem naredu :) probej mal pobrskat po google-u.
Drgač pa si probou uninstallirat in ponovno naložit? Si preveru za viruse in spyware? Možno je tut da se je kej v windowsih zalomil, za kar boš pa težko najdu vzrok.
Drgač pa si probou uninstallirat in ponovno naložit? Si preveru za viruse in spyware? Možno je tut da se je kej v windowsih zalomil, za kar boš pa težko najdu vzrok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri IDE uporabljate za programiranje?Oddelek: Programiranje | 2748 (2162) | Invictus |
» | [c#] Vprašanje glede release verzije aplikacijeOddelek: Programiranje | 1472 (1296) | Ericssony |
» | Tezava pri instanciranju class-aOddelek: Programiranje | 1282 (1153) | KernelPanic |
» | Prenašanje fotografij - težavaOddelek: Strojna oprema | 875 (875) | kuglvinkl |
» | Windows Media Player 11 je zuniOddelek: Programska oprema | 3987 (3272) | Tilen |