Forum » Pomoč in nasveti » SBPci128 + XP problem
SBPci128 + XP problem
the_unborn ::
Danes sm si umislu winxp. Po instalaciji je vse normalno delovalo, ko pa sm ugasnu komp (ne resetiral) je zvok izginil. Driverje sm unistaliru, tko, da jih je pol sam nazaj spedenu pa se vedno ne dela. Pod device manager je vse ok. Na creativu pa nimajo driverjev za xp/2k. Kaj naj nardim?
jetam ::
Kakšne driverje si inštaliral? In predvsem zakaj saj ima itak Win že popolnoma dobro podporo SB128PCI. Ali nisi nič pogledal kompatibilnost na HCL?
[BISI] ::
Te driverji so podobni kot pri win2k. Jaz sploh nimam zvoka. Imam pa SB live player 1024! Imas kaksna priporocila?
Mimogrede: kartice mi sploh ne zazna!
Mimogrede: kartice mi sploh ne zazna!
BendeR ::
Da nebom odpiral nove teme bom kar tukaj napiso moj problem,ker se tudi igra okoli pci 128 in win xp.Včeraj sem si potegno dol nove via gonilnike 4.36a in to čudo tudi namestil.Po ponvnem zagonu pa neprijetno presenečenje.Bilo kateri zvok so XPji hoteli spravit iz sebe al je bil to mp3 al kaj drugega se je končalo v neznosenm cviljenju.Ok si mislim mogoče se ne ujemajo driveri ki so zraven xpjov za mojo zvočno in sem namestil najnovejše drivere za pic 128 in to drivere za xpje.Toda problem je ostal.Mi lahko kdo kak svetuje kak bi to odpravo????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | Problem z grafiko v igrah!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1067) | ska-core |
» | linux prehitel windowsOddelek: Operacijski sistemi | 1750 (1340) | iration |
» | pci mass storage controllerOddelek: Pomoč in nasveti | 1920 (1798) | armandoxxx |
» | MX problemsOddelek: Strojna oprema | 1074 (875) | VASkO |