» »

BLUE orb

BLUE orb

sash ::

No ko sem en dan nekaj šaro po računalniku (beri čistilna akcija) in sem odstrano omenjeni hladilnik iz procesorja grafikulije sem po nesreči zlomo eno od tisth črnih sponk s katerimi je pritrjen gor na ploščo. A ve slučajno kdo kje bi se dalo to kupit ????
;(

Neo32 ::

Ce mislis to zatic za v luknjo, vrjetno nikjer v stacuni razen ce bos novga kupu, al pa cemal kaksnga frenda vprasas ce ma mogoce ta del.

CIrCAcevl ::

Enem mojem frendi so ble lukne u graficni prevec narazen, pa je eno strn orba kr z žico prvezal.:)

Neo32 ::

Luhko pa tud pobrusis cip da se napise ne bo vidl vec potem das na sredo malo termalne paste na koncke cipa pa lepilo, samo to ti je ena izmed zadnjih opcij, ker ce bos hotu menat hladilnik bos spet mogu brusit cip. Ej, je pa moznost:D.

Tic ::

Pr Mlacomu majo silver 2 lepilo!
Probaj tisto...
persona civitas ;>

msmiha ::

Jaz ne b dajal gor lepila, ker boš potem to zelo težko dolj dobil. Saj veš kako je bilo prvič. Pri meni je tak zalepljeno, da se mi ni ljublo dol trgat. Pa itak boljš, da nisem,ker bi sigurno čip zlomil. Veliko boljša je rešitev, ki ti jo je povedal Neo32, ker se da hladilnik veliko lepše dol dobit.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

sash ::

No o tem da bi ga mel kateri od kolegov je mala verjetnost, saj jih običajno dobiš zraven toliko kot jih rabiš (2 kom). Hladilnika pa tud nebi rad gor lepo, ker kaj naj pol če bi ga rad vzel dol al pa če crkne. Sicer pa ima kdo kakše izkušnje z tistim mlacomovim lepilom in kdo je uvoznik za Thermaltake za slovenijo, ker mogoče pa mi oni lahko pomagajo ?
;(

AtaStrumf ::

Naredi navoje pa probaj s kakšnim šravfom, ali pa šravf + matica, samo pazi, da ne bo v stiku z kakšnimi kontakti na grafiki ker pol ne bo nič delal. Predlagam kakšno zaščito iz izolir traka.

Aja, če ti manjka primernih šravfov vprašaj v bližnji štacuni z računalniki (če imajo tam tudi proizvodnjo se sigurno kopajo v njih), ali pa meni piši (e-mail) imam vse mogoče šravfe, kar si jih lahko zamisliš.

Zgodovina sprememb…

Sandi79 ::

Prodam 27 šravfov po ugodni ceni 500/komad 8-)8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hlajenje Radeona 4890

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
102058 (1122) logit
»

kako hladiti R9700

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231432 (1217) MrX
»