Forum » Omrežja in internet » Faks (posiljanje/sprejem) prek interneta ?
Faks (posiljanje/sprejem) prek interneta ?
Cokolesnik ::
Zanima me, ali kdo že uporablja storitev pošiljanja/sprejemanja faks sporočil prek interneta namesto strojnih naprav (klasičnih faks naprav) in kje?
V Sloveniji oglaševanja za omenjeno storitev še nisem opazil, za tujino sem našel nekaj ameriških servisov, ki ponujajo storitve le američanom.
V Sloveniji oglaševanja za omenjeno storitev še nisem opazil, za tujino sem našel nekaj ameriških servisov, ki ponujajo storitve le američanom.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
frcasek ::
Za sprejem faxov in včasih tudi oddajo uporabljam http://www.maxemail.com/. zadeva deluje v redu, v dveh letih še nisem imel problema. Moja fax številka je preusmerjena na eno ameriško številko, tam pretvorijo v mail in pošljejo na moj e-mail naslov kot pdf. Glede na nizko ceno klica iz slo v ameriko, je to kar razmeroma poceni zadeva, je pa zelo praktično, saj imaš faxe vedno in povsod s seboj. priporočam.
Cokolesnik ::
Koliko pa plačuješ za omenjeno storitev v ZDA in predvsem, koliko telefonskih stroškov ter koliko prejetih faksov pravzaprav imaš mesečno - okvirno ?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
frcasek ::
Minuta klica/preusmeritve v ZDA je tam nekje okrog 32 sit, kar je ponavadi dovolj za povprečen fax. Sam imam račun za telefon okrog 1500-2000 sit večji zaradi tega. Pri njih pa je letna naročnina na storitev 14 usd, poslani faxi pa se računajo po eni tarifi, ki je sedaj ne vem na pamet. Na njihovi strani poglej cenik, pa pod Slovenija pa bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook predstavil nov način komuniciranjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 18407 (16114) | qwzyx |
» | Fax na emailOddelek: Omrežja in internet | 1386 (1262) | Phoebus |
» | Koliko bi bili pripravljeni plačat za softwaresko centralo, ki zna ...Oddelek: Omrežja in internet | 1760 (1147) | Gandalfar |
» | Slovenska država najbolj požrešna?!Oddelek: Loža | 1858 (1239) | Super Sonic |
» | FAX in PC ?! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (967) | cekr |