» »

price/performance apartma na hrvaški obali

price/performance apartma na hrvaški obali

whatever ::

A ve kdo za kakšne apartmaje kje na Hrvaškem, ki bi se jih dalo najeti za termin 22.7.-29.7.? Zahteve:
-mora bit za 4 osebe
-dober price/performance, torej dokaj ugodna cena glede na to, kar dobiš (s ceno vseeno ne pretiravat)
-urejena plaža v bližini
-parkirni prostor
-mir podnevi in ponoči (zaželjena bolj družinska-mirna destinacija)
-naj bo tisti, ki apartma oddaja tak, da ne komplicira in ti da mir in da se da z njim/njo vse zmenit
Najbolj vesel bi bil, če bi kdo predlagal kaj iz lastnih izkušenj in malo pokomentiral zadevo.
Vem pa tudi, da so že bile ene teme lani glede tega gor, sam jih ne najdem, če kdo da link? Hvala.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
  • spremenilo: whatever ()

Fizikalko ::

Mal si pozen za te datume. Probaj tole, cena je glede na hudoi lokacijo noro ugodna (48 EUROV na dan na apartma, sem rabno dobil mail od te ženske, ker sem se sam zanimal, a sem že rezerviral in plačal enega drugega, tko da je ta frej):

http://www.korcula.net/firme/private/pr...

apartma GORAN.

Še podatki:

Srdjana Separovic

Address: Prizba 59
20271 Blato

Croatia

tel/fax: 00385 20 861 076

e-mail: srdjana.separovic@du.hinet.hr

marnit ::

Mi gremo letos v apartma 4+1 blizu Trogirja, ena vas prej, kjer so povečini zasebni apartmajčki, tako da mir je zagotovoljen. Apartma je obnovljen, ima kar velik balkon s pogledom na morje, klimo, satelitsko televizijo in vse ostalo kar paše zraven. Plaža je oddaljena 40 metrov. Cena je mislim da čez celo sezono 60 evrov. Lastnik je zelo prijazen, razume slovensko, prejšno leto je enkrat na teden vse goste apartmaja (v hiši so 3je apartmaji) pogostil z ribami.

Ponavadi ima ob takem času povečini že vse zasedeno, ampak mu je letos crknila spletna stran in zato ima še kar nekaj terminov prostih, saj so termine rezervirali le stalni gostje. Če hočeš ti na email pošljem slike apartmaja in njegov email.

EDIT: Naj še povem, da se lahko z lastnikom dogovoriš od dnevu prihoda in odhoda, če je to le mogoče. Ostali lastniki zasebnih apartmajev, ki sem jih do sedaj kontaktiral, niso bili tako prijazni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: marnit ()

whatever ::

Hvala obema. Loup - prečekiraj zasebna sporočila.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5223379 (9480) shadeX
»

Obmorsko dopustovanje z majhnim otrokom

Oddelek: Loža
3413390 (12437) l0g1t3ch
»