Forum » Mobilne tehnologije » k750i, w800
k750i, w800
Trubadur ::
Zanima me kakšne so prednosti, če flešam moj SE k750i v w800?
Kaj s tem pridobim?
lp
Kaj s tem pridobim?
lp
Berite Thomasa!
Alexius Heristalski ::
Pridobiš boljši MP3 predvajalnik (razvrščanje pesmi po izvajalcu ipd.) in t.i. Flight mode (telefon deluje samo kot MP3 predvajalnik). Žal izgubiš garancijo in (nisem 100%) možnost nadgrajevanja prek SEUSa.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Alexius Heristalski ::
SonyEricsson Update Service. Gre za posodabljanje programske opreme telefona kar prek interneta. Klik!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
igor0203 ::
Mah ne splača se ti nadgrajevat k750i v w800, k edina razlika je sam, da ima w800 malo boljši predvajalnik. Sploh pa veliko uporabnikov, k je flashal k750i@w800 rekl, da ima k750i boljši SW. Poglej malo po mobisuxu mnenja in pa po internetu.
FR34K ::
Da nebom ravno nove teme odpiralbom kar tukaj vprašal.
Zanima me,če je možno kje na internetu dobiti kakšno java aplikacijo ki bi bila možna predvajati glasbo kot jo predvaja model w800i
Zanima me,če je možno kje na internetu dobiti kakšno java aplikacijo ki bi bila možna predvajati glasbo kot jo predvaja model w800i
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobilni telefon kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2785 (2153) | archer |
» | Išče se naslednik V525Oddelek: Mobilne tehnologije | 1638 (1540) | jurre |
» | Nokia 3230 vs SEk750iOddelek: Mobilne tehnologije | 950 (882) | Sba |
» | Sony Ericsson K-750iOddelek: Mobilne tehnologije | 1666 (1347) | ttommy |
» | Obilo novosti iz Appla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8619 (7229) | Nejc Pintar |